Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 961-980 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
youtu.be/Hb3FiF4V0sM
-
youtube.com/watch?v=cGvZyrhObrg youtube.com/watch?v=GrC_yuzO-Ss
-
cztery [Stark] vs. duk300 [inWARS] ~ 2733.64% (kontra) + cztery [Stark] vs. Admiral [PANZ] ~ 2880.1%
litek. - - Starcia Spica
Post@Cztery tylko nie wiem dlaczego sam nie wstawiłeś?? od wklejania w s&d zapomniałeś gdzie ST?? a może za mały % żeby się chwalić?? Gratki i oby więcej się trafiało
-
Dziennik Nowego konta
litek. - - DiD Quantum
Postzałóż sobie własny
-
litek [B P] vs. Luzak [NORD] ~ 348.62% Dnia 18-11-2017 10:26:22 następujące floty spotkały się w walce: Agresor litek [B P] ________________________________________________ Mały transporter 2.000 Krążownik 1.234 Pancernik 1.314 Ciężki myśliwiec 200 _________________________________________ Obrońca Luzak [NORD] ________________________________________________ Duży transporter 600 Recykler 131 Gwiazda Śmierci 3 Działo Gaussa 30 Mała powłoka ochronna 1 Duża powłoka ochronna 1 ______________________…
-
litek [Purge] vs. RAKU89 ~ 528.22% Dnia 18-11-2017 08:00:33 następujące floty spotkały się w walce: Agresor litek [Purge] ________________________________________________ Mały transporter 3.000 Okręt wojenny 4.250 _________________________________________ Obrońca RAKU89 ________________________________________________ Duży transporter 260 Krążownik 1 Okręt wojenny 184 Recykler 248 Bombowiec 59 Niszczyciel 30 Gwiazda Śmierci 3 _________________________________________ Po bitwie... Agresor litek […
-
dawno mnie tu nie było.. ale jak już jestem to pozdrowionka dla buddy, całego schroniska z liberki, @Zla Kobieta @^ZemstA^ @Superman @FILU @Cztery @Bombka @FINEZJA1 SZO życzę Dnia 18-11-2017 07:28:14 następujące floty spotkały się w walce: Agresor litek [Purge] ________________________________________________ Pancernik 8.000 _________________________________________ Obrońca RAKU89 ________________________________________________ Duży transporter 70 Statek kolonizacyjny 4 Niszczyciel 818 ________…
-
Cytat od Truck driver: „Cytat od Kuciapa: „Zróbcie UF Draco i... bo nie mam kogo złomować w sensie że nikomu do pięt nie dorastam z moimi zabawkami a przydało by się doludnić to pustkowie. moze jakiś dobry idlak by się trafił ” Pierw inaczej planety rozstaw a dopiero pozniej narzekaj na brak celow do zlomowania czy brak idlakow ” ja mam na yakini brak celów.. mimo że ponad rok floty nie robię
-
youtu.be/oDhRX5XRSlQ youtube.com/watch?v=-jaSOrMCbu4 youtube.com/watch?v=g6YkpNV_anY youtube.com/watch?v=6jd-azcJh3w youtube.com/watch?v=SzkrqDFnoTw youtube.com/watch?v=UZwgnKfXMAs
-
Bad Whisky [ZLY SEN] & RPS [ZLY SEN] vs. głęboka przestrzeń aka Method ~ 28706.53%
litek. - - Starcia Spica
PostO matko! Człowiek sobie niewinnie odpoczywa na delegacji a tu takie coś mnie ominęło!! Muszę przyznać że mimo iż nie gram na tym pięknym uni to zaglądam tu regularnie bo świetnie się czyta Tym razem również się nie zawiodłem i w chwili obecnej żadne uni nie trzyma takiego poziomu!! Pokonanym , dacie radę A atakującym , trafiło Wam się jak ślepej kurze ziarno Z pozdrowieniami dla części ML litek
-
youtu.be/KXWMYmNcUqI
-
Cytat od kacperNONAME: „Słucha ktoś tutaj radia Trójki? ” youtu.be/VKDvQVifa8Y