Wyniki wyszukiwania 941-960 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Cytat od Bresia (L): „On mnie nazwał wiec litek nie kloc się i już spokoj:) ” dokładnie to przy Twoim poście napisał w liczbie mnogiej pl.wikipedia.org/wiki/Liczba_mnoga
@Neferet ale @Truck driver niech sobie uważa, ja również tak uważam, w nosie mam tą anty i tą rangę na forum, ale uważam że żart z nazywaniem nas hipokrytami jest nie na miejscu i wyraziłem swoją opinię, co do reszty jego żartów nie mam zastrzeżeń. @Truck driver a Ty jak dzieciak fochy strzelasz że ktoś śmie Ci uwagę zwrócić mimo że sam głupotę chlapłeś
Cytat od Bresia (L): „ja to się już nie nadaję ;D zmarszczek mi doszło, kilogramów, włosy wypadają, w oczach już nie mam tego blasku co kiedyś:D chociaż zapkę oczywiście może mogę dać;P ” ja tam żar w oku widzę i uważam że jak najbardziej nadajesz się do konkursu
Cytat od Zla Kobieta: „A ju miałam konto odblokować Filu dałeś to zgłoszenie czy coś ściemniasz ? ” No właśnie - odblokowywujuj bo Cię ani widu ani słychu!! @^ZemstA^ nie leć w CHrupki.. Zgłaszaj nie pindol
Cytat od FILU: „@Truck driver a ja dodam ze każdy co gra na nowym uni i z miesiąc otwiera nastepne konto na nowym uni robiąc sztuczne statystyki dla uni to taki tym gracza który cały czasz szuka bycia w topce ” @FILU ja robie konto co uni, max 2 tyg i juz mnie nie ma.. i uwierz - w nosie mam bycie w TOP, zresztą zawsze miałem to w nosie.. na forum chyba siedzę częściej niż w grze
co spokojnie CO SPOKOJNIE! ja tu ścieżkę wydeptalem wokół maszyny, już obmyslilem plan na wspólne BANOWANIE i mam teraz czekać aż wypśtrykacie całą kliszę?? Tak mi się przypomniało.. @Bresia (L) macie tam w pobliżu jakieś kozy?
Ale do miss czy mister? A co z 3 płcią, toż to jawna dyskryminacja! Berlin nie poinstruował że konkurs powinien być dla wszystkich?? @Bresia (L) i @Zla Kobieta będę Was tulił w nadwislanych szuwarach
Cytat od ^ZemstA^: „Cytat od Stary Alkoholik: „a ja będę po Janku! Tylko te pytania są dla mnie za trudne ” Myślę że @Bresia (L) albo @Zla Kobieta ci pomoże jak nie to wiesz kopiuj wklej ” To jadę do dziewczyn nad wisełkę na korepetycje!!