Wyniki wyszukiwania 921-940 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Cytat od kasai: „@FILU tak apropo, że nic się nie da Wybory Miss i Mistera OGame.pl 2017 ” @FILU kufa jak już wywalczyłeś te nagrody pocieszenia to nie bądź że dziad i dawaj że to zgłoszenie.. Nawet @kasai pragnie ujrzeć Twe oblicze nie mówiąc już o innych BANIARZACH!!!!!! Cykaj że te focie, nie stękaj że nie masz
Cytat od ^ZemstA^: „Cytat od Stary Alkoholik: „sam na siebie chcialem glosowac ” spokojnie Andrzej ja nadal mogę zasiadać w tym jury ^^. A wtedy coś tam się skombinuje ” Ty się tam Janku nie opierniczaj tylko zgłoszenie ślij bo sam Cię zgłoszę z któregoś z moich multi
Cytat od Truck driver: „Cytat od ciap: „W prawdziwych wyborach też wybiera jury. ” To moze przy okazji, wybory na komisje sedziowska sposrod uzytkownikow forum z poza teamu do wyborow miss/mistera? ” zgłaszam kandydaturę
Cytat od Neferet: „@Cztery pamiętaj o dodaniu zdjęcia z karteczką ; data-verified= "> 3 razy dla pewności patrzyłam na zdjęcia i nadal mi brakuje tej karteczki : data-verified= "> ” Haha no mnie oskarżyłaś bez upewnienia się
Cytat od Cztery: „Cytat od Stary Alkoholik: „@Cztery Ty mi tu się nie czaj tylko wstawiaj zgłoszenie!!! @FILU i @^ZemstA^ też się nie opierniczajcie, aparat w dłoń, KLISZA WAM NIE PENKNIE!!!!!!!!! @Shooker Moiz TEŻ!!! ” Dam szanse innym ” dobra dobra, najpierw sobie daj
@Cztery Ty mi tu się nie czaj tylko wstawiaj zgłoszenie!!! @FILU i @^ZemstA^ też się nie opierniczajcie, aparat w dłoń, KLISZA WAM NIE PENKNIE!!!!!!!!! @Shooker Moiz TEŻ!!!
Cytat od FILU: „ja nadal szukam zdjęć gdzie bym był sam i takie które jest w miarę kulturalne i przeszło by restrykcyjny regulamin forum ” moje przeszły to i Twoim się uda..
Cytat od Kylo: „superman wygląda na to że jak ja się zgłosiłem to innym puściły hamulce teraz czekamy na dziewczyny ” miałem zgłaszać tylko najpierw musiałem wrócić z pracy.. Dziewczęta, nie bądźcie zołzami!
- Imię: Andrzej - Wiek: 33 - Nick w grze/na forum: litek/Stary Alkoholik - Gram/grałem na uniwersum/uniwersach: libra - Co Cię skłoniło do wzięcia udziału w tym konkursie? nie wiem.. - Wymień 3 cechy charakteru płci przeciwnej, które każą Ci myśleć że płeć ta pochodzi z innej planety. niezdecydowane, roztargnione, mają zły wpływ na facetów - Podczas rutynowego lotu na ekspedycje Obcy oblali Cie kosmiczną substancją dzięki której ujawniają się nadprzyrodzone zdolności. Jaką chciałbyś otrzymać sup…