Wyniki wyszukiwania 901-920 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Cytat od ^ZemstA^: „Cytat od Stary Alkoholik: „ehh.. no powiem Ci że też już mi się nie chce.. stary i głupi jestem i chyba do tego naiwny.. no ale zazwyczaj im starszy tym głupszy, więc w normie ” nie jesteś sam Andrzej ” akurat w tym przypadku chyba jestem sam.. no ale co tam błazna można z siebie robić dalej, przynajmniej humor się poprawia i takim oto sposobem mamy zwycięzcę konkursu Janek wreszcie się wrzuciłeś!! Obiektywnie rzecz ujmując - inni bez urazy - cała pula Twoja
Cytat od OldSchool: „Jak dobrze widzę to jeszcze żaden kandydat / kandydatka nie walczy o pokój na świecie. Co to za miss czy mister który o tym zapomina ” niech się leją byle u nas spokój był ale w razie czego potrafię strzelać nie tylko myszką
Cytat od Derlej: „To jeszcze do 4 można się zastanowić nad zgłoszeniem ? Jakbym nie musiał robić nowej foty to coś bym znalazł A tak wymagacie tyle wysiłku i do tego te ryzyko że ekran pęknie w aparacie... ” mi 3 klisze wyblakły
Cytat od kasai: „Cytat od Stary Alkoholik: „Cytat od kasai: „Za miejsca 1-5 jest dowolny oficer na miesiąc. Gdzieś mi to umknęło. ” ja to celuje w miejsca 6-10 ” Jakieś mi tu ptaszki ćwierkają, że komandora też można dostać w nagrodę za 1-5 miejsce więc nie musisz celować tak nisko! ” póki co nie ale czas pokaże ile tych zgłoszeń jeszcze dojdzie..
Cytat od Bresia (L): „Cytat od kasai: „Za miejsca 1-5 jest dowolny oficer na miesiąc. Gdzieś mi to umknęło. ” chciałabym takiego oficera...190-197cm wzrostu, o nie suchej budowie ciała..ciepły kolor oczu i nie za długie włosy. Bez wąsów i brody. Zadbany, lubiący drapusiować, masować i usługiwać:D Macie takiego na miesiąc? ” mam 182cm.. reszta się zgadza mam tylko jedną wadę - upiję i wykorzystam!!
Cytat od kasai: „Za miejsca 1-5 jest dowolny oficer na miesiąc. Gdzieś mi to umknęło. ” ja to celuje w miejsca 6-10 @Zla Kobieta jakbym miał jakieś żeńskie multi to bym Ci potowarzyszył w zgłoszeniach..
Cytat od Bresia (L): „Asiulka słoneczko Ty moje:* dziś nie mogę...daj mi czas...może jutro:) ” trzymam za słowo!! 7 będę w Twojej wichurze przelotem i Cię znajdę!!
Cytat od Zla Kobieta: „Cytat od Stary Alkoholik: „Asiu!!!!! W mordę.. Jak Ty usuniesz to i ja usunę.. ” a nagrodę przypiszę do Twojego konta ” hmm.. nie pitol, na oralku Ci się przyda PS. nie kasuj kont, urlopy weź