Wyniki wyszukiwania 881-900 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Cytat od ^ZemstA^: „Cytat od kruszynka: „@ciap idziemy się schować do pieczary @smoki? ” hahaha lepiej wyciagnijcie @smoki na słońce bo może oslepnac od ciągłego chowania się po kątach ” gady lubią się wygrzewać na słońcu
Cytat od FILU: „Cytat od Neferet: „Nie za duże wymagania? ; data-verified= "> ” nie grubo to by było gdyby to był konkurs bikini ” Ciekaw jestem czy byś się wtedy zgłosił, i w ogóle jestem ciekaw ile by było zgłoszeń wśród Panów
haha na chwilę obecną przepych niesamowity.. przecież na tym uni gra mniej osób niż jest wymagane żeby s&d w ogóle się odbyło @poliklet @kaszub79 @jarek 215 @Jim Beam @glowa1 zgłaszać się.. nie wiem kto tam może jeszcze.. może Loci ze swoimi fafnastoma kontami??
Cytat od FILU: „Cytat od ^ZemstA^: „no właśnie nie macie tam w sojuszu dziewczyn żeby kogoś zachęcić? ” na Quntum i na Spicy grają kobitki pogońcie ich tam ” ja tam nie mam koneksji..
Cytat od Neferet: „Cytat od FILU: „Jak nie będzie więcej zgłoszeń Pań to jutro pojawi sie nowe konto " FILUSIA" i weźmie udział w konkursie jak nie ma chętnych ” Cytat od Stary Alkoholik: „aa i Litusia moze sie znajdzie ” Panowie, ale Litusia i Filusia muszą być w sukienkach ” ja mam focie z cyckami
Cytat od Malenkaa: „Cytat od Stary Alkoholik: „@Malenkaa graty zgłoszenia ” A tam nie ma czego gratulować ” patrząc na frekwencję u Pań to każdej z Was należą się graty.. szkoda wielka że tak niewiele jest Pań chętnych do konkursu, w końcu to piękne Panie chcemy oglądać, nie nas brzydali..
Cytat od Zla Kobieta: „Cytat od Stary Alkoholik: „@Malenkaa graty zgłoszenia a @Bresia (L) kaj mosz foty?? ” Właśnie ?! Kaj są floty, my ślązocy pytomy ” jo nie hanys, jo żech jest gorol zza przemszy!! zza tej trzeciej, najlepszej strony
Cytat od ^ZemstA^: „hehe, oczywiście sobie żartowałem choć nie powiem jako dzieciak polałem sobie i wypiłem spirytus z zakrętki od tamtej pory nie ciągnie mnie do spirytusu ” i spiryt się pilo.. ale to trzeba umieć.. zresztą 0,5 wódy nie każdemu na raz wchodzi oczywiście gwarantowany koniec imprezy po takim wybryku..
Cytat od ^ZemstA^: „Cytat od Stary Alkoholik: „Cytat od Ojciec Chrzestny: „@FILU dobre foty ;D ale myśle ze niektóre osoby z ekipy banujacej wolałby sie delektowac lampką wódki ” jeżeli o mnie chodzi to jestem "kulturalnym alkoholikiem" - nie piję sam "ciężkich" alkoholi.. a wódkę walę z kieliszka ew. z "gwinta" ” ciężkie czyli ?a denaturat? chociaż filtrujesz? ” nie no.. ciężkie czyli 40-80% a więcej to już patologia.. wóda, bimber, rum 80%.. zresztą nawet winem 12% idzie się sciaprać.. klasę t…
Cytat od Ojciec Chrzestny: „@FILU dobre foty ;D ale myśle ze niektóre osoby z ekipy banujacej wolałby sie delektowac lampką wódki ” jeżeli o mnie chodzi to jestem "kulturalnym alkoholikiem" - nie piję sam "ciężkich" alkoholi.. a wódkę walę z kieliszka ew. z "gwinta"