Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 861-880 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
wodę mineralną gazowaną
-
Cytat od FILU: „Cytat od Stary Alkoholik: „Cytat od FILU: „Cytat od ciap: „Co to za dział? Mam napisać Ci posta? Nie podlizuj się! Pewnie to dlatego że misterem chcesz zostać! Ja to wiem! Nie gratuluję lizaczku! X: ” do tej pory nie wiem gdzie koperty podsyłać ” @ciap nic bez przyczyny się nie dzieje, każdy ma jakiś sposób i każdy chce być ten namber łan @FILU ja lubię koperty! No i oczywiście graty ” Liciu aby twoja koperta nie była cięższa ” Moja się w wagonie wiezie Iii zapomniałem- SZO życzę…
-
Cytat od FILU: „Cytat od ciap: „Co to za dział? Mam napisać Ci posta? Nie podlizuj się! Pewnie to dlatego że misterem chcesz zostać! Ja to wiem! Nie gratuluję lizaczku! X: ” do tej pory nie wiem gdzie koperty podsyłać ” @ciap nic bez przyczyny się nie dzieje, każdy ma jakiś sposób i każdy chce być ten namber łan @FILU ja lubię koperty! No i oczywiście graty
-
Cytat od Puck: „Zobacz sobie na fińskie serwery, mieli 7 na jednym i ~20 aktywnych graczy na drugim.... otworzyli im niedawno nowy serwer mają teraz ~50 na nowym serwerze. Ps. Aktywny gracz - dodatni przyrost przez ostatni tydzień. ” może trzeba tam nasze polskie psy wygonić?? będą sobie szczekać w spokoju aż wszystkie renifery nie pouciekają
-
Cytat od Cztery: „@Stary Alkoholik narazie spokojnie ale zaraz odpali swoje multi i będzie po zawodach ” wydało się.. Cytat od GosieeQ: „@Kylo bo jak gasisz światło w kuchni to gdzieś znika prawda? więc chowa się do lodówki aby mogło być ciągle świeże i jasne tam sobie odpoczywa, wyjada zapasy, zbiera siły po to, aby znienacka oślepić swoim błyskiem ” a ja się zastanawiałem dlaczego taki przeciąg w tej lodówce..
-
Ira [ZLY SEN] & RPS [ZLY SEN] & Bad Whisky [ZLY SEN] & samotny [ZLY SEN] vs. Legionistka [M L] 25867.67%
litek. - - Starcia Spica
PostCytat od Bresia (L): „z Wami to nawet złom słodko smakuje. ” hmm.. [ciach] ten sojusz, byłaś wcześniej nietykalna a od kiedy jesteś w ML to zaliczyłaś 2 dzwony na Q, 3 gdzieś tam i 1 tu.. PS. musiałem [ciach] Moderator Ruda:Offtop i pseudocenzura usunięta.
-
Ira [ZLY SEN] & RPS [ZLY SEN] & Bad Whisky [ZLY SEN] & samotny [ZLY SEN] vs. Legionistka [M L] 25867.67%
litek. - - Starcia Spica
PostI to tylko tyle?? Eee to tyle pisania na wstępie że ja myślałem że to coś grubszego będzie.. @Bresia (L) odrobisz szybciutko nie pierwszy i nie ostatni Tylko się we mnie nie zapatruj żebyś zbyt częstym gościem po tej prawicy nie była. A atakierom graty