Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 841-860 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
youtu.be/V_gIf8iBaJQ youtu.be/SyX2JZ0fFn0 youtu.be/iQAXz81WZGk
-
ACS; *170* AndreP [WWO], Corpse [WWO], Jery36 [WWO], Kaszub79 [WWO] vs loci = 283,108%
litek. - - Starcia Yakini
PostGratki Panowie, pozamiataliście konkretnie! Myślę że Loci już może skupić się na życiu prywatnym.. Mimo wszystko powodzenia życzę a wam Majstry kolejnych takich starć!! [następne chyba raczej po fuzji - o ile będzie]
-
witam, pozdrawiam i SZO Dnia 14-12-2017 08:48:28 następujące floty spotkały się w walce: Agresor litek [WWO] ________________________________________________ Duży transporter 2.000 Lekki myśliwiec 2.365 Okręt wojenny 12.387 Niszczyciel 230 Pancernik 11.702 _________________________________________ Obrońca niszczyciel55 ________________________________________________ Mały transporter 175 Duży transporter 2.010 Okręt wojenny 50 Sonda szpiegowska 380 Satelita słoneczny 224 Niszczyciel 20 Gwiazda Ś…
-
Cytat od Superman: „@Stary Alkoholik jak wygrasz to na wiosnę musisz zrobić zlot z tej okazji Nie dawajcie jej zapro chyba, że z ograniczonym dostępem Jeszcze jeden dzień głosowania Powodzenia! ” Supcio ale jeszcze nie wygrałem a już 2 dzień piję.. Myślę że zlot niekoniecznie będzie najlepszym rozwiązaniem, tym bardziej jak zlecą się dziewczyny
-
hmm.. w sobotę będę grać główną rolę w firmowym filmie.. robienie z siebie głupka za psi "chwyt" ostatnio świetnie mi wychodzi.. poprzednio za "rolę drugoplanową" dostałem parę fantów a za 2 miechy wypowiedzenie grunt to mieć na to wszystko wywalone, życie jest zbyt krótkie żeby się tylko przejmować..
-
[media]https://youtu.be/dNnRjqwr_jA[/media]