Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 801-820 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
mi by pasowała Etiopia ale to północna półkula
-
youtube.com/watch?v=t3D9sgyGRrY
-
youtube.com/watch?v=JSSz3Gp1mmc
-
Cytat od Starrk: „@DarthMario. owszem, to gra przeglądarkowa, ale z gatunku strategii i to zarówno ekonomicznej jak i wojennej. Jak długo obrońca nie ma agresora w jednym sojuszu lub buddy, tak długo nie powinno się mówić i braku honoru lub słabym zagraniu. W przeciwnym wypadku za słabe należy uznać również latanie na słabszych graczy, a tego nikt (również ja) nie przyzna Fakt, że cały ZS nie brzydził się akcji z tagiem lub buddy to już inna sprawa ” Starku ja bym to potraktował na równi z wyrol…
-
youtube.com/watch?v=MW-GcoKsr2s
-
litek [WWO] vs. LordAras [EKO] ~ 152.21% Dnia 25-01-2018 03:28:13 następujące floty spotkały się w walce: Agresor litek [WWO] ________________________________________________ Duży transporter 1.129 Lekki myśliwiec 7 Ciężki myśliwiec 25 Krążownik 2 Okręt wojenny 79 Pancernik 5.558 _________________________________________ Obrońca LordAras [EKO] ________________________________________________ Mały transporter 17 Duży transporter 412 Statek kolonizacyjny 2 Recykler 987 Sonda szpiegowska 288 Sateli…
-
cza podtrzymać temat litek [B P] vs. Kinio777 ~ 225.18% Dnia 23-01-2018 20:15:49 następujące floty spotkały się w walce: Agresor litek [B P] ________________________________________________ Pancernik 6.000 _________________________________________ Obrońca Kinio777 ________________________________________________ Mały transporter 4 Duży transporter 2.430 Lekki myśliwiec 183 Ciężki myśliwiec 16 Krążownik 2 Okręt wojenny 1 Recykler 50 Sonda szpiegowska 362 Bombowiec 1 Satelita słoneczny 230 Niszczy…
-
KAWAAAA
-
youtube.com/watch?v=HkzmbJc4-rs
-
Sky Is Over [WINTER] & ciamajdek [WINTER] & Starrk [WINTER] & Kefi666 [WINTER] vs. Kudoo [B P] & gomolka [B P] ~ 6866.66% +ciamajdek [WINTER] & Toadie [WINTER] & Sky Is Over [WINTER] vs. siwa [G M] ~ 8667.8%
litek. - - Starcia Libra
Post[ciach] Gratki atakującym, akcyja na Kudoosławie w mgnieniu oka Kudoo SZO i lepszych fsów Moderator Neferet:Usunięto cytowany post
-
tak mnie naszło youtu.be/3wtbPPAZZx8 youtu.be/W4VpE-0zitU youtu.be/GqNGoAwYYk8
-
w oczekiwaniu na kolejną płytkę już się nie mogę doczekać jak w głośniki pójdzie youtube.com/watch?v=yCXrgASzf50
-
takie małe coś litek [B P] vs. BAUHAUS [RONIN] ~ 153.85% Dnia 07-01-2018 10:00:38 następujące floty spotkały się w walce: Agresor litek [B P] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 10.000 Ciężki myśliwiec 361 Krążownik 2.435 Okręt wojenny 1.188 Bombowiec 2 Pancernik 6.866 _________________________________________ Obrońca BAUHAUS [RONIN] ________________________________________________ Mały transporter 54 Duży transporter 11 Lekki myśliwiec 2.094 Ciężki myśliwiec 56 Okrę…