Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 761-780 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
miałem się wpisać dni parę temu ale - 1. byłem zajęty 2. byłem trzeźwy - więc piszę teraz push bash multi (ciach!). GRATY cyferki piękne i nawet jak to przekręt to nie zmienia to faktu że czymś to trzeba było zdjąć.. o dziwo tylko (ten gracz nic nie pisze) ale moze dlatego ze jego nie na wierzchu starć kolejnych życzę (ciach!) Moderator mntek:Upominam za obraźliwe słownictwo i offtop
-
youtu.be/AlupRATWkm0 Całkiem przyzwoity cover, choć nie zmienia to faktu że oryginał jest rewelacyjny
-
youtube.com/watch?v=ijMiYLiai6Y&t=329s
-
Róbta x7 70% i 0,5 będzie kolejne uni pod fuzję
-
Co to ma być ?
litek. - - DiD Bellatrix
Post@numerjeden @FINEZJA1 znaczy się że uni przeludnione? Edit. Z ciekawości wlazłem i muszę przyznać że parę złotówek już w skarbonce
-
Cytat od poliklet: „Witam, chciałbym odnowić temat... Może przybliżę problem.. Gram na Yakini (2x speed) Mamy 850 założonych kont... Aktywnych graczy jest około 30 reszta to idlaki lub urlopowicze.. jak tu grać skoro zebranie surowców na coś bardziej konkretnego trwa wieczność... Chcielibyśmy zmienić prędkośc na 7x a wtedy może będzie łatwiej o fuzje w przyszłości.. Dziękuję za poświęcony czas i czekamy na zmiany Pozdrawiam, AndreP ” Jędrek akurat Yakini ma każdy w nosie..
-
youtu.be/PwQqCEAGr6U
-
youtube.com/watch?v=Z5MnIpeUfCE
-
Cytat od AmstelL: „Cytat od Dylak: „To jak już rozważamy wszystkie opcje to ładowność sond też można by obgadać. ” Można.Tylko ja chciałbym wiedzieć, jak wtedy dokładnie jest z bashem. Czy przypadkiem rozbicie sond dla zrobienia PZta nie wlicza się do basha. Jak najbardziej do obgadania. edit Już wiem. Robienie pzta nie wlicza się do basha. Więc jeśli będzie taka opcja, to osobiście jestem za. ” farmienie sondami po 17 razy na godzine tez sie do basha nie zalicza ..i jestem na NIE!!!!! bo wszyst…
-
youtube.com/watch?v=qU1JYSzlYJI
-
Witam Dnia 26-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor litek [B P] ________________________________________________ Okręt wojenny 2.000 Pancernik 10.000 _________________________________________ Obrońca Captain Holmes [KSM] ________________________________________________ Duży transporter 1.538 Lekki myśliwiec 3.014 Krążownik 435 Okręt wojenny 4 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 1.016 Niszczyciel 1 Gwiazda Śmierci 6 Pancernik 146 _________________________________________ Po…