Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 741-760 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Ja nie mogę

• Lobby- problemy kto ma ?

litek. - - Błędy w grze

Cytat od Dziuba: „Według moich informacji blokada ataków została włączona do godziny 22:00 czasu lokalnego we wszystkich społecznościach. Problem dotyczy nie tylko nas, godziny ranne, prosimy o wyrozumiałość. ” Chociaż tyle

litek. - - Błędy w grze

Cytat od Weeed: „pociesza was z ipada też nie można się zalogować. ” Czyli nie dostaniemy iPaduff pozostaje czekać aż naprawią co wydaje się być mniej realne..

litek. - - Błędy w grze

Rozwiązania problemu są dwa: 1. Niezwłoczne naprawienie błędów 2. Wysłanie bocianami pocztowymi każdemu ogejmiczowi iPada Nie zdziwie się jak @FILU zaraz jakiegoś mema zapoda

litek. - - Błędy w grze

Jaka frekwencja w temacie W ramach rekompensaty backup, 5 przeniesien i 300k anty dla każdego!

• litek [B P] vs. Rolka [K-T] ~ 410.16% Dnia 24-06-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor litek [B P] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 6.666 Pancernik 2.222 _________________________________________ Obrońca Rolka [K-T] ________________________________________________ Mały transporter 2 Lekki myśliwiec 265 Ciężki myśliwiec 2 Krążownik 4 Okręt wojenny 9 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 289 Gwiazda Śmierci 4 _______________________________________…

litek. - - Błędy w grze

Cytat od Fistach.: „Cytat od DarthMario.: „Cytat od pit: „u mnie z tel. Tez był problem. Teraz za kazdym razem musze wpisywać hasło i login bo na autowpisywaniu nie chce sie zalogować. Wyczyszczenie ciasteczek tez moze pomóc. Aha dodam ze na tel urzywam chrome ” Jeżeli masz zsynchronizowane konto google pc/laptop -> telefon, to wtedy autowpisywanie działa.Cytat od Fistach.: „Cześć. Nie moge zalogować się przez telefon przez to głupie lobby. Na chrome przechodze w zakładke zaloguj wpisuje maila i…

• Cytat od FILU: „a może by tak zminimalizować wspólne IP ( brat, żona) i w erze gdzie nie jest już to technologia kosmiczna i występuje już w wielu smartfonach, tabletach i laptopak jak nie to dormowe są apki lu dość tanie czytniki i namówić GF na wprowadzenie logowań czytnikiem lini papilarnych w tedy już mało prawdopodobne że ( brat ,żona często wymyślone postacie ) użyczą nam swojego palca w każdej chwili ” Już widzę jak żony chodzą po zakupach z odciętymi paluchami a mężowie z wisiorkami na s…

• Zmiana parametrów UNi Yakini

litek. - - DiD Yakini

Dzięki @Art za info

litek. - - Błędy w grze

Mi z początku też błędy wyskakiwały, teraz jest już ok. W sumie to nawet fajniej teraz to wygląda

• MUNDIAL 2018 - typowanie

litek. - - Piłka Nożna

Iran 3:1 Arabia Saudyjska Rybus - 16 bramek półfinał, 1 miejsce w grupie 24 bramki

• i zaś ja litek [B P] vs. psztyk ~ 630.18% Dnia 07-06-2018 21:53:06 następujące floty spotkały się w walce: Agresor litek [B P] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 62.521 Ciężki myśliwiec 757 Krążownik 6.189 Okręt wojenny 2.498 Bombowiec 8 Niszczyciel 4 Pancernik 10.153 _________________________________________ Obrońca psztyk ________________________________________________ Mały transporter 100 Duży transporter 1 Lekki myśliwiec 3 Ciężki myśliwiec 2 Recykler 80 Sonda …

• Zmiana parametrów UNi Yakini

litek. - - DiD Yakini

Cytat od poliklet: „kiedy mozna sie spodziewac wynikow i wprowadzenia zmian? ” ja również jestem ciekaw wyników, @Art ktoś coś już wie??

• Sojusz BP dziękuje za pozdrowienia I jak już się wpisałem to gratki x2 i SZO x2

• litek [WWO] vs. kristtek [SWG] ~ 530.38% Dnia 03-06-2018 09:25:51 następujące floty spotkały się w walce: Agresor litek [WWO] ________________________________________________ Duży transporter 24.000 Lekki myśliwiec 56.270 Ciężki myśliwiec 693 Krążownik 25.833 Bombowiec 103 Niszczyciel 240 _________________________________________ Obrońca kristtek [SWG] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 578 Ciężki myśliwiec 341 Krążownik 271 Okręt wojenny 115 Bombowiec 333 Satelita …

• Graty Jędrek, Zenek SZO Moderator Neferet:Proszę o bardziej rozbudowane wypowiedzi

• Cytat od smoki: „@FILU nie ma takiej możliwości ” @smoki musiałaś już teraz zabić całą nadzieję?? Teraz jak nasz MISTER będzie mieć zmarszczki od przepłakanych nocek to będzie Twoja wina i będziesz musiała go zastąpić!!! Ale gwarantuję Ci, że ciężko będzie..

• Tylko ilu byś znalazł chętnych którzy naprawdę by chcieli grać na takich parametrach.. Generalnie pomysł fajny tylko jest to "tylko"..

• Cytat od Starrk: „Za duży pz i za dużo galaktyk. PZ 70% i 3 galaktyki i masz fajne, a nawet hardkorowe speeduni ” Taa, pół roku i wszystkie piętnastki w tych 3 galach Starkieła @FILU nie licz że kiedykolwiek powstanie uni bez fali i anty, TOPowi gracze by sobie zwyczajnie nie poradzili - 2 tygodnie/miesiąc i by konta pooddawali a to co by zostało to bunkry, eko i bankrutujący GF

• KURŁA Jendrek ile tych puszy bendziesz tu wrzucał?? gratki