Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 721-740 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
i Dnia 26-08-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor litek [B P] ________________________________________________ Duży transporter 9.000 Okręt wojenny 12.306 _________________________________________ Obrońca Maddo ________________________________________________ Duży transporter 28.615 Statek kolonizacyjny 3 Recykler 1 Gwiazda Śmierci 1 _________________________________________ Po bitwie... Agresor litek [B P] ________________________________________________ Duży transport…
-
youtube.com/watch?v=ENfI942SJTY
-
youtu.be/001IMO53JwY
-
Cytat od Kippei: „Cytat od litek.: „@john malkowitz007 tak, twierdzę że grając w taki sposób jak obecnie i przy flo x2 mam czas na pracę, rodzinę i co kto woli jeszcze, ponad to nawet nie muszę logować co dzień. ” Spróbuj być notorycznie ten jeden dzień off-line przy universum z obrona na PZ, to wtedy pogadamy (Yakini , Quantum i Libra - nie maja tego "boostu"). Jestem przekonany, ze w przeciwnym wypadku inaczej byś ćwierkał ... ” Nie ćwierkam bo cały czas piszę o flo x2 ale że nie potrafisz czy…
-
Cytat od john malkowitz007: „Litek.i OldRiddik Jakie macie lev napedu nadprzestrzennego ??? Wg mnie tak jak napisal Kippei , przy szybkosci flot 2 ...3 nie da sie normalnie grac , o wyzszych nie wspominam Jak bedziecie mieli naped nadprzestrzenny na 15 lev lub wyzej to moze zmienicie zdanie ” ..zdania nie zmieniłem - dalej twierdzę że nie da się grać na flocie x1
-
Cytat od Kippei: „Obecne propozycje konfiguracji serwerów są żenująco słabe. Prędkości flot powyżej x1 są typowo dla ludzi bez zycia :E, a coś z rozsądną prędkością przemieszczania, posiada co najwyższej kiepściutki bonus eko X5 (jak takie universa mają nadganiać te topowe ?). Uni Zibal, miało jako jedyne parametry godne uwagi, choć przesadzili z procentem z floty i ilością obrony na odpadki... PS: Przynajmniej, nie ma sensu wracać... ” Heh ja nie gram na x1 bo jest dla mnie zbyt ślamazarnie i w…
-
youtube.com/watch?v=VU80BYR4p-M
-
Cytat od bobro: „Daj spokój... muzyka jest do słuchania, a nie do tańczenia Te "kolorowe" straszne rzeczy się do tego nie nadają ” Muzyka jest dla ludzi i każdy z nią robi co chce i jak chce - jeden tańczy, drugi gwizda, trzeci tupie nogą a czwarty wszystko na raz i w dodatku każdy do czego innego!! Dziś w pracy przez 2h katowałem kolegę łestbamami, kłiksilwerami, sonikempajerami itp. ale był wyrozumiały i nie protestował - TU prosiłbym o to samo, w końcu nie każdy słucha tego samego i nie wszys…
-
Przyszłość Ogame
PostCytat od Macmichael1: „Czerwcowy newsletter OGame: Cytat: „ "...Ponadto będziecie mogli zabierać ze sobą surowce, korzystając z teleporterów. Ta modyfikacja wzbogaci OGame o nowe możliwości taktyczne..." ” ” Że co? Z tego co mi się wydaje to w takim wypadku jedyną TAKTYKĄ będzie wydawanie morza PLN na anty! Zero kombinowania z przesyłem paliwa, zero opóźnień z tym związanych itp. I to ma być przyszłość?? Ojro tym szkopom chyba zbyt mocno w łeb przyświeciło i raczej jestem pewny że mnóstwo ludzi …
-
youtube.com/watch?v=ca07wR75-ko
-
Lobby- problemy kto ma ?
litek. - - Błędy w grze
PostCytat od kamieniarz: „A wy, żałosne płaczki, im te ojro dostarczacie żeby potem tylko się żalić jak to coś nie działa XDD Piszcie więcej, robicie mi dzień ” Kamieniu nie od dziś wiadomo że na uni największym płaczkiem jesteś Ty i od siebie dodam, że ze wszystkich uni na których grałem większego od Ciebie nie widziałem mało tego - z każdym Twoim postem potwierdzasz tylko że do tego wszystkiego to Ty jesteś żałosny
-
Lobby- problemy kto ma ?
litek. - - Błędy w grze
PostCytat od Pradawny: „...urlop walczysz to masz 48g do wylaczenia, a jak jest blad w grze to nawet doby.... urlop powinien byc aktywowany z automatu w przypadku problemem z serwerem i dezaktywowany na zyczenie gracza w 1 sek. ” Powinno być ale nie jest. Nie od dziś wiadomo, że GF ma nas w dupie - liczy się tylko OJRO!!
-
Lobby- problemy kto ma ?
litek. - - Błędy w grze
PostFsy cofniete kwitną na moonach.. Ciekaw jestem kto mi odda paliwo z głównej floty która miała wrócić w sobotę rano? Znowu spalę dodatkowo na kolejnego fsa