Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 701-720 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Cytat od DUDEUSZ: „W pewnym tajemniczym miejscu na kompletnie nagim mężczyźnie wyrosło coś brzydkiego się rozrastającego. Przechodząca kobieta zapłakała, ponieważ mężczyzna zbezcześcił ten tajemniczy zakątek, i poszedł po kokainę, jednak rankiem zorientował się, ” jeden wyraz mia byc W pewnym tajemniczym miejscu na kompletnie nagim mężczyźnie wyrosło coś brzydkiego się rozrastającego. Przechodząca kobieta zapłakała, ponieważ mężczyzna zbezcześcił ten tajemniczy zakątek, i poszedł po kokainę, jed…

• W pewnym tajemniczym miejscu na kompletnie nagim mężczyźnie wyrosło coś brzydkiego się rozrastającego. Przechodząca kobieta zapłakała, ponieważ mężczyzna zbezcześcił ten tajemniczy zakątek, i

• tajemniczy

• To po co wprowadzali lobby skoro teraz będą rozdzielać konta?? Po kiego grzyba tyle zamieszania z tym było??

• Cytat od Avinashi: „Aczkolwiek jak tak pomyśle jakie bunkry nam tu wrzucą to głowa boli ” bedzie co rozbunkrowywać Cytat od Starrk: „@Avinashi nie myśl o bunkrach, tylko o tym, że Markus tu przyjdzie z kontem z Draco ” to najpierw będzie musiał na librze usunąć

• I wcześniej nic nie pisałem bo każdy swoje zdanie chce wyrazić ale Ty jak katarynka w kółko to samo. I to że złotówy na anty nie wydałem, nie mam moonówek, gsówek czy innych puszer to nie znaczy że mam siedzieć cicho. A skoro Ty ciepiesz gaciami bo nie będziesz topłan to Twoja sprawa - mam to głęboko w poważaniu.

• @pit cho na libre, większych lam jak my tam nie ma Zgadzam się z Tobą, zamiast podyskutować tu o czymś konkretnym to robi się domowe przedszkole i ciągle ten sam bełkot w kółko.. Czasem mi się wydaje że mój 10-letni syn mniej stęka

• Witam Ciekaw jestem dlaczego draco i wasat idą do libry a nie libra do draco lub wasat?? I mam nadzieję że długo wyczekiwani nowi lokatorzy jak już wpadną do nas to nie z pustymi rencami

• Fuzja będzie bo chce jej 8/10 społeczności OG! I fakt że np @Majs będzie miał flotę mniejszą o niecałą połowę od top na Q tego nie zmieni. Jak się nie podoba to kup sobie simsy

• Cytat od luohan: „Cytat od ciap: „Cytat od Mind_war: „Bardziej zwróciłem uwagę na pogrupowanie uni niż na te dopiski o konfiguracji ” No tak kto by się przejmował konfiguraja... Kij ze speed flota! ” ano kij ze speed flotą. łatwiej jest grać na innym biegu szybkości, niż przeciwko, nagle pojawiającemu się, 10x silniejszemu przeciwnikowi. ” Nie gadaj głupot, wystarczy się pilnować i nic strasznego się nie dzieje. Ale co innego się pilnować na x1 a co innego na x5. I najzabawniejsze w tym wszystki…

• @krzych129 jeżeli będziesz importowany z innego uni na docelowe to upchają gdzie się znajdzie luka, jeżeli przeniosą planetę o 30 US to dostaniesz free relokację (max 5)

• Uni Fusion- nadchodzimy!

litek. - - DiD Yildun

To i ja się przywitam z Yildunem, zaśmiecę wam usy moim urlopującym kontem

• Ja pimpkole co się tak boicie tego Q?? Fajne idlaki, słabszych graczy też paru - idzie wyżyć

• @ciap ale jeżeli moje uni jest docelowe to planety zostaną na swoim miejscu?

• Cytat od ciap: „FILU Nie zawsze idzie wszystko przewidzieć od tak. Jakby w grudniu zeszłego roku podali że pod koniec następnego roku zrobią łączenie i by coś nie wyszło... Oj wole nie myśleć co by się tutaj działo. ” @ciapka a ja Ci mówię że idzie - fuzji nie będzie w tym roku, jak i następnym

• Czego w tej Chwili Słuchacie ?

litek. - - Spam

youtu.be/IsUxZC9dUgo

• Graty Kaszubie, ciśnij dalej Pzdr dla Was chopy!

• Cytat od KoshiMazaki: „Gratki Litek :)) jak to mówią, na bezrybiu i rak ryba ważne, że jest :)) ” Ja bym napisał - z braku laku i kit dobry. Trafiło się w końcu ślepej kurze ziarno a najlepsze, że na miniST większy zysk wykręciłem

• litek [WWO] vs. John [EKO] ~ 366.6% Dnia 30-08-2018 10:28:56 następujące floty spotkały się w walce: Agresor litek [WWO] ________________________________________________ Mały transporter 22.222 Krążownik 8.888 _________________________________________ Obrońca John [EKO] ________________________________________________ Duży transporter 4.011 Sonda szpiegowska 30 Wyrzutnia rakiet 18 Działo Gaussa 339 Mała powłoka ochronna 1 Duża powłoka ochronna 1 _________________________________________ Po bitwi…

• odwiedziny pzdr wszystkim Dnia 30-08-2018 07:49:00 następujące floty spotkały się w walce: Agresor litek [WWO] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 10 Ciężki myśliwiec 699 Okręt wojenny 15.659 Bombowiec 460 Niszczyciel 602 Pancernik 12.510 _________________________________________ Obrońca kristtek [SWG] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 290 Ciężki myśliwiec 553 Krążownik 242 Okręt wojenny 144 Bombowiec 529 Satelita słoneczny 200 Niszczyc…