Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 661-680 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Dzięki @Art

• Bombki zaś robią robotę graty

• Już ciut lepiej gratki

• @poliklet na waciki będzie, następne oby coś większego

• graty @Starrk myślę, że gdyby nie te bombowce to byś wtopił

• no i zaczęło się.. gratki Jędrek czego się nie chwalisz linkiem?? SZO

• Gratki tylko plis zmień lengłydż na PL

• @Truck driver ja uciekać nie mam zamiaru, ale to jak zostaną wykorzystane relokacje to sprawa indywidualna każdego z osobna. I szczerze mówiąc to nie wiem czy w ogóle wykorzystał bym jakąkolwiek ale kto wie

• Cytat od Chris Matters: „Jak pies ogrodnika. Sam nie mam to niech inni też nie mają... Gracze uni docelowego mieli przywilej wybrania sobie lepszych pozycji które podczas fuzji mogą być pozajmowane. Chcecie równości? Wyrzucić wszystkim graczom planety z uni i poukładać losowo. Wszyscy wtedy będą mieli po równo... ” Taki przywilej ma każdy zakładając konto. Ja nie domagam się żeby exodusowi zabrać! Tylko żeby wszyscy gospodarze dostali. Poniżej zacytuję sam siebie Cytat od litek.: „Podam głupi pr…

• Bo miało być max 5 relokacji dla exodusa i było to zatwierdzone bez możliwości zmian a teraz jak ktoś ma 15 planet to może mieć 15 darmowych relokacji. I jak mówimy że jest TAK i kropka to niech nie zmieniają z dnia na dzień, a jak już to wszystkim. Myślę nawet, że niemiec nawet o wielu nieścisłoścach może nawet nie wiedzieć, ma to w nosie bo przecież mu wystarczy że jakiś niekompetentny polaczek mu powie "alles gut".

• Cytat od Truck driver: „Cytat od litek.: „To raczej mnie skanują Ale co się to ma do relokacji?? ” A ja Ciebie skanowalem a nie odwrotnie musialbym Ci pokazac pewna rozmowe na priv ale nie chce nikogo osmieszac za wczesnie, jeszcze tak dobrze sie nie znamy ” Ale to i tak w żadnym stopniu nie tyczy się relokacji dla gospodarzy. A powinny być przynajmniej po 3 dla gracza na każde uni docelowe!!

• Cytat od Truck driver: „Cytat od litek.: „A relokacje dostali tylko górnicy?? Nie bądź śmieszny. ” Smieszni to Wy jestescie poskanowaliscie troche a sie przeliczyliscie bo liczyliscie na soczyste farmingi a tu klops? ” To raczej mnie skanują Ale jak się to ma do relokacji??

• Cytat od Truck driver: „Cytat od Avinashi: „Truck, a co ma flota do tego?? To że grasz eko, albo masz nic nieznaczącą flotę to Twoja wina. Nie mówiąc o tym, że nie o flotach mówimy, a o przenosinach i podziale graczy. ” Nie znam sie za bardzo w temacie ale z tego co mi wiadomo to flociarze maja po kilka lotek i nie placza dzieki temu, ze musza placic za relokacje tylko kiedy chca to przerzucaja sobie swoje floty gdzie tylko im pasuje. A gornikowi wszystko jedno kogo bedzie mial w ukladzie. Aby t…

• Podam głupi przykład - na uni yakini miałem urlop bo nie gram tam praktycznie wcale. Wystarczyło, że kliknąłem uni docelowe na dzień przed fuzją i mam teraz na yildun 9 relokacji mimo, że kordy mi się praktycznie nie zmieniły (głównie zmieniło pozycje w układzie). I teraz jak się to ma do graczy gospodarzy z yildun?? A no tak, że oni muszą teraz wybulić hajs żeby znaleźć dogodną lokalizację podczas gdy ja mam te 9 relokacji i mogę sobie teraz wyliczanki robić do kogo by się tu przykleić. Dodam j…

• Cytat od Avinashi: „Cytat od Ruda: „@Avinashi pisano już, że nie otrzymają dodatkowych relokacji. ” owszem gracze pisali, a ja pytam @Arta, dlatego że taki podział graczy na "lepszych" i "gorszych" jest niesprawiedliwy... ” To teraz pytaj Ty, mnie @Art olał 3 razy.

• Byłem top50 jestem już top250 Wreszcie może będzie co robić

• @Art zapytam po raz TRZECI bo do tej pory nie otrzymałem żadnej odpowiedzi - co z przenosinami dla gospodarzy i dlaczego tak a nie inaczej?

• Cytat od Truck driver: „Cytat od asherl: „Przecież to jest śmiech na sali 13 gal, miało ożywić grę po fuzji a będzie jeszcze gorzej. Świetne wiadomości!!! I znowu nic się nie da zrobic? Jutro będą info ze może prędkość flot x5 albo co innego??? Kpina z graczy!! ” Brakuje tylko jeszcze zlomu z obrony ” Brak basha i flo x7..

• @Art a co w takim razie z darmowymi przenosinami dla gospodarzy z libry? Chyba nie powiesz teraz że sprawiedliwie będzie jak wasat i draco dostaną po fafnaście przeniesień, planety porozrzucacie po 13 galach a my zostaniemy poupychani w w 7?? Przecież to są jakieś jaja! Wszyscy się osiedlali z myślą o 7 galach a Wy tu ni z pisty nagle 13 robicie?!

• Stwórzmy razem niesamowitą historię!

litek. - - Spam

W pewnym tajemniczym miejscu na kompletnie nagim mężczyźnie wyrosło coś brzydkiego, się rozrastającego. Przechodząca kobieta zapłakała, ponieważ mężczyzna zbezcześcił ten tajemniczy zakątek i poszedł po kokainę, jednak rankiem zorientował się, że uchylone zostały drzwi, ale zdezorientowana niebieskooka sąsiadka będąca pod stołem przełknęła ślinę, gdy nagle usłyszała głos dobiegający z kibla. Postanowiła zażyć pigułkę LSD, lecz kontrabas, bo to właśnie on wydął przeszywający stęk, przeleciał nad …