Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 621-640 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Graty Drzewcu, te wszystkie top ST przy tym to pikuś Cytat od Truck driver: „@litek. miales mnie gonic w statach wiec zbierz sie w koncu do kupy lub mniej alkoholu nadmiar dexu zawsze mozesz mi sprzedac ” @Truck driver i po co Ci ten dex jak innym surkę rozdajesz.. Straty minimalne, mimo to SZO i jak pijesz to wrzuć U. Słuchaj bardziej doświadczonych
-
2019-01-28 13:03:19 litek [Bzyki] - 203.97% Dnia 28-01-2019 13:03:19 następujące floty spotkały się w walce: Agresor litek [SaS] ________________________________________________ Mały transporter 2.412 Lekki myśliwiec 3.848 Krążownik 222 Okręt wojenny 746 Pancernik 18 _________________________________________ Obrońca kristofer ________________________________________________ Mały transporter 941 Duży transporter 1.221 Recykler 332 Sonda szpiegowska 55 Satelita słoneczny 1.686 Wyrzutnia rakiet 1.0…
-
Cytat od Truck driver: „Cytat od LoleXXX: „@Truck driver serio, weź wyślij się trochę! Przeczytaj zasady sd i nie pisz więcej takich głupot! ” Moge sam sie zglosic ze swoja marna flotka, nic nie brac udzialu w rozgrywkach i na koniec zgarnac nagrode druzynowa? Mam takie prawo i moge skorzystac? Bedzie to uczciwe? ” Jeżeli w zasadach tak jest napisane to jak najbardziej. A ja przyznam szczerze - nie czytałem tych zasad i nawet nie wiem co tu można wygrać
-
Cytat od Truck driver: „Cytat od gardze wami: „Czasy się zmieniły. To były zasady ustalane dla uni 1 z eko x1. Obecnie na uni gracz z 3tyś pkt we flocie nie jest w stanie mieć znaczącego wkładu w wygraną swojej drużyny. ” Dokladnie. Ogame sie zmienia co chwila, wchodza nowe zasady wiec i nad tym mozna by bylo pomyslec. Co np. taki @litek. czy @LoleXXX moga wniesc do S&D poza oddaniem swoich flot w recki? ” S&D to zabawa nie tylko dla topowców. I mimo że z góry wiadomo że nie mam szans na jakieś …
-
litek [SaS] vs. Rademenes [Archeo] ~ 247.75% Dnia 18-01-2019 11:30:27 następujące floty spotkały się w walce: Agresor litek [SaS] ________________________________________________ Mały transporter 6.666 Lekki myśliwiec 6.162 Krążownik 1.368 Okręt wojenny 780 Pancernik 983 Ciężki myśliwiec 33 _________________________________________ Obrońca Rademenes [Archeo] ________________________________________________ Mały transporter 4.500 Duży transporter 1.353 Lekki myśliwiec 11 Recykler 38 Sonda szpiego…