Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Ale jak zabierzesz to w ogóle nie będę mógł!
-
Cytat od john malkowitz007: „Nie rozwijaja sie ,bo wszystkie surowce pakuja w licytatora Te konta powinny zostac zablokowane do udzialu w licytacjach ” A to niby czemu? Jest nakaz rozwijania się? Sam doglądam konta na yildun, wchodzę raz na tydzień, pakuję wsio w obronę, reszta (paliwo) idzie w licytacje. Wytłumacz mi dlaczego nie mógłbym tak robić dalej?
-
Ale pokażcie mi gdzie są przez cały dzień przepały? Bo 3/4 aukcji idą po parę tysi i chyba nie jest problem coś wygrać. Poza tym to poza truckerem nikt tam nie siedzi pół dnia.
-
Cytat od litek.: „Brak możliwości podbicia własnej oferty + zwrot wkładu po przegranej aukcji wystarczy aby unormalnić licytatora. Reszta moim zdaniem zbędna. ” Na których licytacjach płacą wszyscy licytujący? Opłatę powinien uiszczać tylko wygrany to takich sum by nie było. I nie trzeba nic więcej zmieniać.
-
Niech ma i co Wam do tego. Jak ktoś ma ochotę wydawać to nie powinno to nikogo interesować. Pisałem o tym na 1 stronie.
-
napisałeś: Cytat od Apofis: „.. co wygrywający ma w głowie.. ..czuje jak bym gadał czasem z wariatem.. ” choć bywały tu lepsze teksty: Cytat od Muniek: „Frajerów nie brakuje. ” no cóż.. Ja to samo twierdze o kupowaniu anty. Ale to nie temat o tym jak sam wspomniałeś. Chodziło mi tu raczej o to, że cała dyskusja sprowadza się znów słownych przepychanek. Cytat od Apofis: „Tylko o tym żeby się normalnie licytowało i opłacało a nie było tylko dla melomanów. ” Da się normalnie licytować, nawet były w…
-
@Apofis tobie może nie mieścić się w głowie jak ktoś wydaje coś co i tak samo się produkuje bez niczyjej ingerencji, mnie natomiast nie mieści się w głowie jak można wydawać prawdziwy hajs na grę przeglądarkową. I nie chodzi tu o to czy mnie stać czy nie, najzwyczajniej w świecie jest to GŁUPJE! Możemy się kolejne 8 stron offtopować i mimo to nikt nie dojdzie do wniosku osochosi w całym tym wątku.
-
Bo przecież nikt nie da 100kk za dopalacz brąz wiedząc że przeciwnik nic nie straci. A jeżeli musisz wydać wszystko co masz bo atak za pół minuty to dlaczego byś nie mógł tego zrobić?
-
Brak możliwości podbicia własnej oferty + zwrot wkładu po przegranej aukcji wystarczy aby unormalnić licytatora. Reszta moim zdaniem zbędna.