Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 561-580 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Ban dla @FINEZJA1 bo rzeźbą mi się tu nie wymigasz!! Zimne dla Ciebie
-
Avinashi [WarriorS] & Schan [WarriorS] vs. markus [WINTER] ~ 2 115 121.39% TOP1 ACS
litek. - - Starcia Libra
PostCytat od kermit: „Ogólnie starcie potężne, @Avinashi, @slimakk graty. Ale, zawsze jest jakieś ale. Jak markus dok odbierze to i tak wróci na swoją pozycje w statach, dodatkowo większość złomu pewnie w reckach winter więc będzie szybka odbudowa z jeszcze większą flotą. ” W sam raz, żeby ktoś znowu sobie polatał
-
ciap
litek. - - Archiwum CT
Post@ciapka Ty MAUPO!! Co porabiasz jak Cię nie ma? Kto wygra? (polska-włochy u20) i dlaczego nie nasi? Byłaś kiedyś na meczu?
-
Avinashi [WarriorS] & Schan [WarriorS] vs. markus [WINTER] ~ 2 115 121.39% TOP1 ACS
litek. - - Starcia Libra
PostMuszę chyba flotki troszkę dorobić i też sobie polatam Gratki! Piękny procencik Markus odbudowę ma już przećwiczoną, więc pewnie szybko się podniesie
-
Nie działa !!!
PostCytat od ciap: „Cytat od sillsill: „hmm... no to jest trochę skomplikowane jak dla mnie, ” W poradniku forum.gladiatus.gameforge.com/…-owa%C4%87-przez-program/ jest dokładnie opisane w co klikać wraz z obrazkami ” @ciap niektórzy tak mają (np. ja) że jak trzeba zrobić coś więcej poza kliknięciem myszką to walą lapkiem o ścianę troszkę wyrozumiałości
-
Cytat od gardze wami: „Według mnie % na pz i speed eko powinny być znacznie wyższe na nowych uniach, a mniejsze na starych. Tylko w taki sposób nowo otwierane universa mogą mieć nowych graczy, którzy mogą gonić tych starych na starszych universach. Z perspektywy rywalizacji jest to dosyć aktrakcyjne. W przeciwnym wypadku (czyt. tak jak jest teraz) młodzi, nowi, jak i starzy gracze na nowych uniach nie są w stanie gonić starych universów ze względu na ten sam % na pz i ten sam speed eko lub nawet…
-
Cytat od Zla Kobieta: „Ban dla @litek., bo mnie w snach nachodzi ” Ban dla @Zla Kobieta bo śni o starym skapciałym litosławie
-
litek [SaS] vs. lucky 666 [Only One] ~ 1226.51% Dnia 24-05-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor litek [SaS] ________________________________________________ Mały transporter 20.000 Krążownik 7.798 _________________________________________ Obrońca lucky 666 [Only One] ________________________________________________ Mały transporter 1.800 Duży transporter 14.000 Recykler 1 _________________________________________ Po bitwie... Agresor litek [SaS] _________________________…