Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 541-560 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
takie tam paści litek [SaS] vs. USSARIZONA [IMG] ~ 269.93% [align=center] Dnia 26-06-2019 08:44:42 następujące floty spotkały się w walce: [color=#ff0000][b]Agresor[/b][/color] litek [[i]SaS[/i]] [color=#ff0000]________________________________________________[/color] [color=#fc850c]Lekki myśliwiec 46.608 Ciężki myśliwiec 232 Krążownik 7.808 Okręt wojenny 3.266 Recykler 5.555 Bombowiec 200 Niszczyciel 427 Pancernik 3.394[/color] [color=#ff0000]_________________________________________[/color] [co…
-
Ban @FINEZJA1 to nie ja. Ja w tym czasie byłem w lodówce z piwem
-
Cytat od gardze wami: „Żal by było nie wstawić takiego steka upieczonego nad tym jednym z grona szanownej administracji ” Jak mogłeś?!?!?!? Ban Ci!!! A tak serio to gratki, zysk co najmniej przyjemny Gigic czoło w górze, odrabiaj straty Edit. Cosik się Łorjorsy ostatnio rozbrykały. Gdzie są Łinterki??
-
Cytat od Zla Kobieta: „Ban bo @FINEZJA1 chce wszystkich upoc ja tez chętnie drinaczka ” Zeła ban dla Ciebie bo już chyba coś wypiłaś I BAN dla @Bresia (L) bo czy jej się to podoba czy nie - idę do niej na pifko!!