Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 461-480 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od ciap: „Nie chce mi się nic. ban dla @litek. za budzenie umarłej ” A moony bez Ciebie musimy ogarniać!! Nie pindol i wracaj!!! I BAN bo czekam na zdjęcie
-
@Bresia (L) a widzisz tu gdzieś jakieś starsze posty? ban dla @ciapki bo zajęła by się w końcu poważnymi sprawami na liberce!
-
Cytat od Winter: „Cytat od litek.: „Choćbym miał 8 tygodni badań to i tak nie uzbieram na kolejne bo zawsze się coś innego znajdzie.. taki urok tej gry. Chodzi mi bardziej o to, że więcej korzyści idzie wyciągnąć z eko6/bad12 niż eko7/bad7. Jeżeli twierdzisz inaczej to chyba coś z Tobą nie tak. /zresztą jak z każdym zawodowym kierowcą/ ” na starcie owszem później jak masz astro które będzie się badało miesiącami to jednak wole x7 eko , bo astro i tak trzeba przeklikac i tak ” Badania to nie tylk…
-
Ban dla @Neferetki i @Ruda bo tylko by czyściły a spamować nie ma komu!!! I MEGABAN dla tego co wyczyścił ten temat!!!!!! Chciałby człowiek sobie zobaczyć jakie dinozałry pisały i nie ma jak bo WYCZYSZCZONE!!!!
-
Ban @Bresia (L) @FIN1.pl to Finezja!! @^BrzydaI^ to Zemsta A @litek. to @litek
-
@ciapko wszystkim nie dogodzisz. To co podoba się jednemu, niekoniecznie musi się podobać drugiemu. Na dzień dzisiejszy sporo graczy chce zmian, tylko do końca sami jeszcze nie wiedzą jakich. Dlatego też czekam na te zmiany cierpliwie i wtedy będzie wiadomo czy są dobre czy nie. Wiem jedno - jak nie będę miał co zrobić z dexem to rozbuduję moją śmieszną flotkę tak, żeby więcej paliła - tu jest jakiś plusik dla flociarzy, bo prawdopodobnie nie będę jedyny i będą mieli więcej możliwości.
-
A co mi tam. Ban dla @Bresia (L)
-
youtu.be/KfUDsnSpesc