Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 441-460 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
youtu.be/Jjls1OCc-fY
-
Wietrzenie szrotu Lot nie dla zysku, bo i z czym do ludzi.. @Juventus mój Ty wielbicielu czekam na hejty Dnia 01-10-2019 19:26:42 następujące floty spotkały się w walce: Agresor litek [SaS] ________________________________________________ Ciężki myśliwiec 1.221 Mały transporter 22.222 Lekki myśliwiec 80.962 Krążownik 21.102 Okręt wojenny 5.956 Bombowiec 325 Niszczyciel 444 Pancernik 5.232 Duży transporter 1 _________________________________________ Obrońca PITER 35 ______________________________…
-
litek [SaS] vs. PITER 35 ~ 559.25% + moon Dnia 01-10-2019 18:10:02 następujące floty spotkały się w walce: Agresor litek [SaS] ________________________________________________ Mały transporter 22.222 Lekki myśliwiec 80.542 Krążownik 21.006 Okręt wojenny 5.916 Bombowiec 226 Niszczyciel 444 Pancernik 5.172 Ciężki myśliwiec 1.146 _________________________________________ Obrońca PITER 35 ________________________________________________ Duży transporter 2.999 Satelita słoneczny 100 Wyrzutnia rakiet …
-
AmstelL [WINTER] & ciamajdek [WINTER] vs. androg [WarriorS] ~ 206.908%
litek. - - Starcia Libra
PostGratki, czuć zimę za progiem. Aż przyjemnie się czyta dział jak robi się konkurencja bo ten monopol to troszku nudny. Czekam z niecierpliwością na odpowiedź Lajk za obrazki
-
@buleon skoro lubisz ładowność sond to graj sobie na takich uniach - nikt Ci nie broni. Nie uszczęśliwiaj wszystkich na siłę bo nie wszystkim się to podoba. Ja grałem na Yakini które fuzjowało na Yildun z ładownością i.. oddałem konto bez żalu. Teraz gram sobie tylko na Librze (tu fuzja była TYLKO RAZ, nie jak twierdzisz - kilka) i jak wprowadzą ładowność to gwarantuję Ci, że też zakończę grę.
-
BAN @Superman ja właśnie wróciłem do domku, otworzyłem piwko, a wieczorkiem chyba za buteleczkę złapię W piątek praca i zaś łikend.. Jak tu nie pić?
-
Cytat od ackra: „Cytat od litek.: „czekam na zdjęcie ” Nie doczekasdz się,bo jest wstydliwa.Ban dla @ciap ” Ja też. Podtrzymuję bana dla @ciap