Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od ^BrzydaI^: „to trzeba zobaczyc Ale Andrzej wiesz dobrze co mialem na mysli, co z tego ze sa duze jak zawsze zakryte. ” Wiem Przemku Wszystkie są fajne, a jakbym miał marudzić to chyba wolę te ciut mniejsze. Cytat od ^BrzydaI^: „wyborowa moze byc? Lezy w zamrazarce poł roku bo niema z kim wypic- sam do lustra nie pije i polewał sobie nie bede ” Czuję się zaproszony
-
Cytat od ^BrzydaI^: „Cytat od litek.: „Cytat od ^BrzydaI^: „a tam amerykanska. Ładniejsza barańska, skowrońska czy tam inna polka, a ten amerykańską mi tu wkleja. ” czy Liktoras ” moze byc mi bardziej chodzilo o Glinke, Grajber, Zaroslinska, Maj itp itd uwielbialem ogladac taks siatkowke, lepsze laski niz na wyborach mis, przynajmniej cos umialy a nie tylko "cieszyc sie do lustra" ” "Polskie obywatelstwo uzyskała w 2001, a w 2003 zadebiutowała w reprezentacji Polski." Mje tam to rybka. Też lubię…
-
Cytat od Starrk: „A kapusta rzecze smutnie: „Moi drodzy, po co kłótnie, Po co wasze swary głupie, Wnet i tak zginiemy w Librowej (przyp. red.) zupie!” „A to feler” - Westchnął seler. Gratulacje i do zobaczenia, jak to powiedziała 321, "tuż tuż" ” oo tak, troszkę nam się librunia rozrusza Gratki ubicia ufsa