Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-120 z 498.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Za długo to nie trwało zadajesz
-
Belgijka, zdobywczyni Oskara, mimo wszystko bardziej jest znana z innego filmu, w którym również dostała nominację. Ten drugi film otrzymał Oskara za muzykę i piosenkę.
-
W ciemno mogę napisać, Schiler autor "Ody do radości" wykorzystanej przez Beethoven'a, i tak właśnie mamy hymn UE, do której należymy. Nikt nie wątpi, że inni pracowali nad jego dziełami, a i nad twórczością Szekspira i Eurypidesa też niejeden pracował
-
Geograficzny!
PostNanga Parbat?
-
Madagaskar?
-
W końcu z tego co wiem to użycza głos swoim wszystkim postaciom, ale mniejsza o to. Jeśli chodzi o zespół to Bracia Figo Fagot. zadajesz
-
Mecze reprezentacji za nami, ligowcy z rumuńskimi ligowcami i mecz z Irlandią. Jedyny pozytyw to chyba powołanie dla Boruca. Nie chciałbym być na miejscu selekcjonera, żadna formacja nie gra na przyzwoitym poziomie. Jedynie postawa bramkarzy może napawać optymizmem. Obrona wg mnie zabrakło próby znalezienia jakieś alternatywy do tego co było i jest od jakiegoś czasu. Boenisch jak dla mnie może grać, ale po lewej stronie. Nie ma co go sztucznie przestawiać, natura zwyciężyła jak nie przekładał do…
-
Nie, osoba o którą pytam związana jest ze stacją 4fun.tv
-
Dokładnie
-
Też nie, państwo leżące na kontynencie europejskim, powiększyło swoje tereny dzięki walce z niewiernymi.
-
Nie, religią dominującą był zdecydowanie katolicyzm.
-
Państwo historyczne, istniejące prawie 700 lat. Z biegiem czasu coraz bardziej traciło na rzecz innego królestwa, z którym było w unii. Obecnie na terenie tego dawnego Królestwa mieszkańcy dążą do uzyskania niepodległości.
-
Konfederacja Peruwiańsko-Boliwijska
-
Peru + Górne Peru + Boliwia => Peru i Boliwia?
-
Teksty charakteryzują się czarnym humorem. Osoba o którą pytam była także perkusistą w zespole punk-rockowym. Na potrzeby koncertów zapuszcza wąs.
-
Producent, reżyser, twórca "serialów animowanych", a także muzyk disco polo.
-
Gandhi
-
Geograficzny!
PostUpwelling?:)