Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 461-480 z 498.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Geograficzny!
Postoddaje, nie mam weny a nie chce quizu zatrzymywać
-
Geograficzny!
Postto może jezioro Aralskie
-
Geograficzny!
PostJezioro Czad?
-
Geograficzny!
Postdokładnie
-
Geograficzny!
Postjeszcze nie padała dobra odpowiedź Podpowiedź nie jest to państwo europejskie
-
Geograficzny!
Postnie :)// przy okazji Krwawy możesz zajrzeć do Quizu O jakim państwie mowa , bo też temat stanął
-
@dragon skończ z Pisowcem i się nie tłumacz bo się pogrążasz coraz bardziej Ja do strojów też nie mam zastrzeżeń wraca do domu to nikt go nie zmusza do chodzenia w dresie. Zresztą Żewłakow przyznał, że może wyglądał śmiesznie i nieodpowiednio, ale żadnych wytycznych z góry nie dostali i nikt mu tego nie zabronił i nie powinien kto [mający wpływ na wyniki] się teraz przejmuje rankingiem FIFA sukces na EURO priorytetem, zresztą jeśli wygramy EURO to co nam po 4 koszyku rozjedziemy wszystkich a to,…
-
Geograficzny!
PostKraj bez dostępu do morza, niepodległy od prawie dwustu lat
-
Geograficzny!
PostGóry Athos w Grecji
-
Ciekawy mecz będzie przynajmniej # bramki jak na moje oko a co do Smudy to oceniać go będzie naród po Euro w końcu cały czas zaznacza, że obecne wyniki nie są złe zobaczymy czy uda im się zagrać ofensywnie cały mecz z WKS @ Dragonartur nie porównuj reprezentacji Niemiec do Polski, bo to są zupełnie dwie inne sytuacje i nie chodzi mi tu o poziom gry
-
Legia Warszawa
krecik10 - - Piłka Nożna
Postpowrót Janczyka ? Legia już zbroi się na rundę wiosenną?
-
bądź poważny za młode uniwersum..
-
Filmowa Foto-Zagadka
PostThe_Devil_Wears_Prada_main_onesheet.jpg proszę plakat: xyza.jpg
-
Historyczny
Postwydaję mi się, że właśnie wtedy obalił Dyrektoriat i został pierwszym Konsulem ale mogę się mylić bo historia to nie moja mocna strona
-
Historyczny
Postwydaję mi się, że wrócił już w tym roku bo wtedy przeprowadził zamach stanu. Choć pewien nie jestem bo historii już dawno nie miałem
-
Historyczny
PostChodziło może o to, że Imperium Rosyjskie i Cesarstwo Austro-Węgierskie formowały odziały na ofensywę wiosną w 1799r. ?
-
zgodzę się z Tobą Damashi, że mają czas, ale najbardziej niepokoi mnie: 1) brak klasycznej "10" w zespole, prawdziwego kapitana bo nie widzę zawodnika, który mógłby kreować grę, a w słabszych momentach gry wziąć na barki odpowiedzialność za wynik i nie chodzi mi tu koniecznie o kogoś doświadczonego wieloletnią gra w rep. może to być nawet młodzik, który wystrzeli to byłby prawdziwy cud 2) defensywa.... Nie widzę optymalnej czwórki, wielu jest kandydatów, ale nie wybrałbym chyba, że skrzydłowych …