Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 441-460 z 498.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Geograficzny!
PostTygrys?
-
Liga typerów - dyskusje
krecik10 - - Piłka Nożna
Postwiesz, wolałbym mieć 300 zł na kuponach niż nawet rekord kolejki
-
Geograficzny!
PostIndus?
-
Geograficzny!
PostGanges?
-
Liga typerów - dyskusje
krecik10 - - Piłka Nożna
Postto sporo punktów Ci uciekło ;p choć nie wiem czy na tyle zdarzeń będę mieć 20
-
Geograficzny!
PostNil choć wydaje mi się, ze Kastor trafił
-
Geograficzny!
PostHuang He ? nie wiem czy poprawnie napisałem
-
Liga typerów - dyskusje
krecik10 - - Piłka Nożna
PostCytat od ^Zaborca63^: „a tam rekordy kolejek, można nie mieć ani jednego, a być na 2-gim miejscu , wystarczy równa forma:D” kto chce być na 2-gim miejscu? Zaborca myślałem, że wszyscy walczą o mistrzostwo moim celem jest top 5 kiedy następna kolejka za tydzień?
-
Geograficzny!
Posterozja denna ?
-
Ale mnie Smuda rozbawił najpierw twierdził, że wśród takiego wielkiego kraju na pewno znajdzie piłkarzy do kadry, a teraz "trzeba korzystać z możliwości". Mam jeszcze pytanie przy losowaniu grup na EURO brany jest ranking FIFA pod uwagę? Czyli możemy mieć trzy fajne mecze w grupie śmierci? ale z Mankiem pewniakiem wyjdą z grupy
-
Historyczny
Postoddaje macie ciekawsze zagadki
-
Historyczny
Postkupą?:E Talleyranda francuskiego dyplomatę
-
@Pov3r a jakby Arboleda dostał powołanie do Kolumbijskiej kadry to wybrałby Polską? a jak przywołujesz Rogera czy Oliego to zobacz czy ich przygoda z reprezentacją kończyła się wraz z odejściem z polskiego klubu[ jedynego czynnika wiążącego ich z Polską ] a co do zwolenników Arboledy to może post Bern'a was przekona, albo chociaż będzie powodem do refleksji
-
to nie rasistowskie a jak już nacjonalistyczne hasła @PIMP reprezentacja to jednak nie piłka klubowa a jak chcesz wynik za wszelką cenę to nie wiem weźmy paru piłkarzy z Brazylii, którzy się nie łapią do I reprezentacji kolejny argument na nie dla Arboledy to jego wiek, a skoro jest dobry to czemu nigdy nie dostał powołania do własnej reprezentacji? @ Yamato zgoadzam się z Tobą , z wyjątkiem reprezentacji Niemiec bo to co innego
-
Liga typerów - dyskusje
krecik10 - - Piłka Nożna
Postmój pierwszy rekord
-
Geograficzny!
Postgóra lodowa?