Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 421-440 z 498.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Liga typerów - dyskusje
krecik10 - - Piłka Nożna
Posthahaha 6
-
Historyczny
Postpod Zamą?
-
Geograficzny!
PostCzumulunga ?
-
Arsenal Londyn
krecik10 - - Piłka Nożna
Postdziwne a ja zawsze myślałem, że Arsenal właśnie z wielkimi drużynami wypadał najlepiej z 4, a tracił punkty z drużynami z niższych półek...
-
Arsenal Londyn
krecik10 - - Piłka Nożna
PostCytat od Yamato Damashi: „Berek :fgrin:” ale Berbatov z Rooneyem strzelają jeszcze jest czas
-
Arsenal Londyn
krecik10 - - Piłka Nożna
Postnie wiadomo jeszcze co z kapitanem, a Gibbs na pewno nie zagra. Liczę na dużo bramek kanonierów
-
Historyczny
PostDobrze Kastor Bizancjum i ogień bizantyjski, ale można zaliczyć chyba nie ma pewności czy ogień grecki to dokładnie to samo. Zadajesz
-
Historyczny
PostPewne Imperium stosowało tajną broń podczas morskich bitw, dzięki której wiele razy wychodziła z niej zwycięsko. Broń ta wprawiała w strach przeciwników. Co to za państwo i jaka broń?
-
Historyczny
PostFlawiusz
-
Historyczny
PostTwierdza Masada i Eleazar? tylko to kojarzę
-
Liga typerów - dyskusje
krecik10 - - Piłka Nożna
PostGrant się naliczy, że hoho
-
Liga typerów - dyskusje
krecik10 - - Piłka Nożna
Postbieżąca kolejka jest ciekawa chyba nikt się nie spodziewał takich wyników ciekawe jaki rekord będzie
-
Liga typerów - dyskusje
krecik10 - - Piłka Nożna
Posttu trzeba pochwalić autora za szybkie powiadomienie uczestników
-
Arsenal Londyn
krecik10 - - Piłka Nożna
Postja żałuje przegranych derbów z Kogutami bo mogło być już b. dobrze w lidze, ale niewykorzystane potknięcia rywali
-
Geograficzny!
Postwydmy
-
Geograficzny!
Postrzeki.. strzelam ale nazwa Kwiguk kojarzy mi się z dźwiękiem Kwi, czyli takim samym jaki wydaję świnia tak więc Wieprz?
-
Geograficzny!
Postto jakieś jaja są Ob?