Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 401-420 z 498.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Legia Warszawa

krecik10 - - Piłka Nożna

Jeśli naprawdę chce grać jeszcze tak jak mówi, to będzie konkretnym wzmocnieniem w defensywie. Z tego co wiem to nie kryje się ze swoim trybem życia, jednak zawodowiec powinien wystrzegać się palenia..

• Legia Warszawa

krecik10 - - Piłka Nożna

Wzmocnienie na LE

• TS Wisła Kraków.

krecik10 - - Piłka Nożna

z tego co wiem to Wisłą wypożyczyła tylko Chavez'a to jak mogli go sprzedać? a do końca tygodnia Wisła ma kupić 60% praw do niego za 300 tys. euro, a belgijskie portale podają, że Wasilewski dołączy w nowym sezonie do Mistrza Polski. Teraz czekać na jakieś ofensywne wzmocnienie.

• Legia Warszawa

krecik10 - - Piłka Nożna

Przegląd Sportowy podawał nawet 2,5 mln i 5-letni kontrakt, a co do Muchy to podobno Kelemen negocjuje z Legią.

• Legia Warszawa

krecik10 - - Piłka Nożna

Borysiuk do Udinese za ~2 mln euro, ciekawe kogo ściągną w jego miejsce. Wiadomo ile Legia ma zamiar wydać na wzmocnienia latem?

• Żużel (Liga polska + SGP)

krecik10 - - Sport

nie widziałem, ale po punktach z tego GP widać odstającą "trójkę" od reszty stawki. Będzie dobrze jeżeli Hancock bardzo dobrą postawę w GP przełoży na mecze ligowe, bo wydaje mi się, że może jeździć jeszcze lepiej. Zastanawiam się dlaczego Sajfutdinov i Pedersen tak daleko?

krecik10 - - Sport

Rzeszów ,mimo że bez Ferjana wygrał derby. Unibax planowo do przodu ale to co zrobił Wrocław to dla mnie niespodzianka kolejki. Mecz w Zielonej po dwóch biegach obiecująco się zapowiada E: 13:5 będzie pogrom?

• Ja zwolennikiem bojkotów nie jestem, ale jak ceny biletów zaczynają się od 80zł to.. Żeby odstraszyć chuliganów i przy okazji mniej majętnych a PZPN nie dostaje część wpływu za bilety z meczów Reprezentacji? Stadionowi puste trybuny nie zaszkodzą, bo zawsze mogą zorganizować koncert itp. a za taką Argentynę z jaką zagrają takie ceny biletów to chyba pomyłka. Na WKS w Poznaniu wejściówki były dużo tańsze i stadion wypełniony.

krecik10 - - Sport

Dobrucki najprawdopodobniej zakończył już sezon Szkoda bo w parze z Hancockiem b. dobrze jeździł. Nieźle się uśmiałem jak przeczytałem, że z Unią mają pojechać w GW ze względu na uszkodzoną trybunę na W69

krecik10 - - Sport

Prawdziwa maskara na torze Szkoda tylko, że to był jeden z powodów porażki. Choć dzisiaj Falubaz nie był w najwyższej dyspozycji..

• Ciekawe z kim( o ile? ) zagra reprezentacja? na pewno nie będą to: Czechy, Maroko, Cypr, Słowacja, Belgia, Wenezuela Pomysłu gry z kadrą B Argentyny komentować nie będę, miały być najsilniejsze ekipy, ale działacze się nie popisali. Orientuje się ktoś czy selekcjoner ogłosił już z jakich zawodników będzie budować drużynę? Jakoś po roku miał już mieć ten etap selekcji za sobą, chyba, że czekamy jeszcze na jakieś paszporty dla zawodników z polskimi korzeniami. Plan minimum druga faza turnieju - za…

• Znani i lubiani ludzie

krecik10 - - Nauka

dokładnie

• Znani i lubiani ludzie

krecik10 - - Nauka

Przepraszam Was bardzo za spore opóźnienie Łatwe, polski aktor, obecnie częściej występuje na scenie kabaretowej

krecik10 - - Sport

Faworyci nie zawiedli. Zaskoczyła mnie postawa Pavlic'a. Mimo drugiej porażki Włókniarz pokazuje, że w tym roku będzie walczył do końca. Już nie mogę się doczekać meczu z Falubazem.

• Znani i lubiani ludzie

krecik10 - - Nauka

Genek Loska? Chociaż tv dawno nie oglądałem, ale pamiętam go z MT, a i na ulicy go parę razy widziałem

krecik10 - - Sport

Podbiję temacik Sezon rozpoczęty Crump w Rzeszowie nie do zatrzymania, zaskakujące zwycięstwo beniaminka. Wrocław wysokie zwycięstwo u siebie. Unia wywalczyła zwycięstwo w ostatnim biegu. Najbardziej cieszy mnie dobry start Falubazu w nowym sezonie, mimo absencji Zengoty i Dudka Ciekawy sezon się szykuje

• zagrali na 0 nie jest źle..

• Real Madryt

krecik10 - - Piłka Nożna

Gdzieś czytałem, że interesowali się Barrios'em. "Dużo" by nie wyłożyli, a i dla Polaka lepiej by wyszło

• Real Madryt

krecik10 - - Piłka Nożna

Sernas do wzięcia ^^, 3bambe mogli wypożyczyć ostatnio nawet strzelił bramkę

• Arsenal Londyn

krecik10 - - Piłka Nożna

tabela tabela, ale w derbach wszystko się może zdarzyć. Cieszy postawa Arsenalu, mam nadzieję, że dobrze wypadną w dwumeczu z Barceloną, mecz tuż tuż