Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 361-380 z 498.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• O jakim państwie mowa?

krecik10 - - Nauka

czekałem, aż ktoś zada, ale chyba się nie doczekam Kraj ten od kilku lat jest na skraju wojny domowej, obecnego i przeszłego premiera łączą koneksje rodzinne. Były premier został obalony przez wojskowe siły kilka lat temu i skazany za korupcję. Mimo to cieszy się popularnością w pewnych regionach tego kraju. Co to za kraj?

• Wg mnie sam wynik zaskakująco dobry, 2-2 z Niemcami? Mimo zmarnowanych sytuacji dobrze, ze w ogóle były Paru zawodników może zabrakło, ale Niemcy na jakości dużo stracić nie mogli. a już myślałem, że przesłyszało mi się z kakał'em

• O jakim państwie mowa?

krecik10 - - Nauka

Ja stawiam na Turcję

• TS Wisła Kraków.

krecik10 - - Piłka Nożna

Więcej takich spotkań Potencjalni przeciwnicy w zasięgu Białej Gwiazdy, więc jestem optymistycznie nastawiony do Ostatniej rundy eliminacji.

• TS Wisła Kraków.

krecik10 - - Piłka Nożna

Najsłabsze ogniwo bramkarz to wybicie piłki po dośrodkowaniu na wbiegającego Bułgara błąd jak się patrzy Gdzie był Genkow? Może i dwie poprzeczki były, ale poprzeczki/słupki to nie bramki. Mecz słaby w wykonaniu Wisły, ale wynik się liczy. Dwie bramki na wyjeździe i IV runda na wyciągnięcie ręki. Tylko, żeby nie zaczęli meczu z zamiarem obronny wyniku, lepiej jeśli zagrają otwarty futbol z taką drużyna jak Litex mogą[powinni] sobie na to pozwolić.

• TS Wisła Kraków.

krecik10 - - Piłka Nożna

Jest III runda kwalifikacji i szansa na grę w fazie grupowej LM, bądź LE Ważne, ze wynik dobry. Teraz przeciwnik z wyższej pułki, ale myślę, że do ogrania.

• TS Wisła Kraków.

krecik10 - - Piłka Nożna

Mecz może nie zachwycał, brakowało trochę strzałów bo bramkarz miał problemy z jednym, a i obrońcy mogli sami wbić bramkę W Krakowie chyba nie będą się bronić całą drużyną to może wpadnie, więcej bramek. Co do tego "czopa" to były reprezentant Polski Czy Melikson złamał palec, bo tak to wyglądało? Ten transparent na płocie w końcu zostawili? Bo widziałem, że się szarpali o niego i śpiewali brzydko.

• Żużel (Liga polska + SGP)

krecik10 - - Sport

niestety nie widziałem meczu, ale wynik jakiego się spodziewałem do finału dołączy Australia i Szwecja, a w finale raczej niespodzianek nie będzie, chyba, że Duńczycy będą mieć dzień konia Ktoś wie dlaczego w kadrze Rosji zabrakło Emila i braci Łaguta?

• O jakim państwie mowa?

krecik10 - - Nauka

Izrael

• TS Wisła Kraków.

krecik10 - - Piłka Nożna

Wg mnie największe szanse na grę w LM Wisła miała 8/9(?) lat temu, kiedy to tyle reprezentantów Polski się wypromowało. Fajnie byłoby znowu zobaczyć drużynę strzelającą po 4 bramki rywalom z zachodnich lig

• TS Wisła Kraków.

krecik10 - - Piłka Nożna

To wtedy zgani na jakość, ale prawda ponad 5 na pewno. Biton wydaje się być ciekawym nabytkiem no i w końcu napastnik

• O jakim państwie mowa?

krecik10 - - Nauka

nie wiem czemu, ale Indie

• O jakim państwie mowa?

krecik10 - - Nauka

Dokładnie Rabat z wieżą Hassana, Marrakesz i Casablanca

krecik10 - - Sport

Dla tego nie pojedzie DPS, bo chce wyleczyć tą kontuzję a najgroźniejszym rywalem jest Unia na wyjazdach do objechania bez problemu, ale u siebie mogą wygrać z każdym, taka magia Smoka

• O jakim państwie mowa?

krecik10 - - Nauka

Chyba złe podpowiedzi daje Państwo na półkuli północnej nie leżące w Azji ;p

• O jakim państwie mowa?

krecik10 - - Nauka

nie podpowiedź budowa pochodzi z przed bitwy pod Grunwaldem jedno z miast jest związane z kinematografią

• O jakim państwie mowa?

krecik10 - - Nauka

nie

• O jakim państwie mowa?

krecik10 - - Nauka

nie ma ponad 100 lat i jest stara, bo to się chyba nie wyklucza? Edit: nie a przy kulturze dodałbym kultura duchowa dla ułatwienia

krecik10 - - Sport

Jeśli Zengota będzie w stanie pojechać za 5-7 punktów to myślę, że złoto dla Zielonej. Jeden z najlepszych juniorów w lidze + Pepe, Greg i AJ można powiedzieć, że trzech liderów plus nieobliczalny Davidsson. Brak Dobruckiego jest na pewno osłabieniem, ale nie przesadzałbym. Jak dla mnie to z pierwszej czwórki najmniejsze szanse na złoto ma właśnie Unibax, ale to moje subiektywne zdanie a Holta dalej jeździ z kontuzją?

• O jakim państwie mowa?

krecik10 - - Nauka

Dobra, Jedno z ważniejszych miast tego kraju może się ciepło kojarzyć handlarzom, w mieście tym znajduje się wiekowa już, charakterystyczna budowla dla kultury, jednak różni są od innych wyglądem. Budowle te występują także w Polsce Dla większości bardziej niż stolica tego kraju rozpoznawalne są dwa miasta, o których wcześniej nie wspomniałem. Co to za kraj? Wyszło strasznie zagmatwane, ale jak tak buleon męczy to ja też chcę