Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 261-280 z 498.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Argentyna: - mniejsza od Rosji, ale od innych sąsiadów większa, chyba o to chodziło - najdłuższa granica z Chile 5150 km - najwyższy szczyt Aconcagua 6962 m n.p.m. - populacja jakieś 41 mln, więc przybliżona do populacji współgospodarzy EURO - co do parków nie mam pojęcia DObzie, dobzie?
-
strzelam bez sprawdzania Kazachstan
-
Już po oficjalnej prezentacji drużyny, pełen optymizmu czekam na pierwszy bieg. Zagadka sezonu jak spisze się Rysiek Holta. Cel na pewno obrona tytułu, ale będzie ciężko. Minimum to pudło, bo z wejściem do czwórki nie powinno być problemu
-
khartvin zadajesz coś?
-
Arsenal Londyn
krecik10 - - Piłka Nożna
PostJak spadać to z wysokiego konia. Emocje w pierwszej połowie naprawdę ogromne.. ech szkoda
-
Sierra Leone
-
TS Wisła Kraków.
krecik10 - - Piłka Nożna
PostJuż myślałem, że polskiej lidze zabraknie desperatów chętnych na wypożyczenie gwiazdy. Szkoda może runda na ławce by go czegoś nauczyła.
-
Zimbabwe?
-
TS Wisła Kraków.
krecik10 - - Piłka Nożna
PostNikt go jeszcze nie sprowadził na ziemię, to i nie wie, że przy "gwiazdorzeniu" wypada pokazywać coś swoją grą na boisku Mam nadzieję, że nie zobaczymy go już na polskich boiskach, ani w reprezentacji
-
Czyżby państwo z europejskiego kontynentu? Jeśli nie to wybieram podpowiedź
-
remis Jednak chodziło mi o Bratysławę
-
To teraz w drugą stronę stolica jakiego państwa leży jak najbliżej granicy sąsiada Państw miast nie bierzemy pod uwagę
-
Republika Gwinei
-
Bangladesz E: ach te opóźnienia
-
Mati zadajesz