Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 241-260 z 498.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Żużel (Liga polska + SGP)

krecik10 - - Sport

Brak słów. Szkoda, że mecz w Gorzowie nie został od razu przerwany.

• Arsenal Londyn

krecik10 - - Piłka Nożna

Bez przesady tą trójkę jak najbardziej, ale Kościelny jedyne co go łączy z Polską to polsko brzmiące nazwisko, sam pewnie by się Polakiem nie nazwał

• TS Wisła Kraków.

krecik10 - - Piłka Nożna

To zobaczymy czy w przyszłym sezonie będziemy mieli polskie "Hoffenheim" czy może Termalice Kraków

• Arsenal Londyn

krecik10 - - Piłka Nożna

Czwarty?

• Arsenal Londyn

krecik10 - - Piłka Nożna

Ponoć Podolski od przyszłego sezonu będzie zawodnikiem Arsenalu - nie uwierzę póki nie zobaczę subiektywnie najlepsza pierwsza linia w PL?

• O jakim państwie mowa?

krecik10 - - Nauka

Musician czepiasz się ale trafiłeś zadajesz

• O jakim państwie mowa?

krecik10 - - Nauka

Nie no flaga Czarnogóry całkiem, całkiem podpowiedź nie ten kontynent

• O jakim państwie mowa?

krecik10 - - Nauka

Jedno z najmniejszych państw na swoim kontynencie, czterokolorowa flaga tego państwa nie podoba mi się zbytnio

• O jakim państwie mowa?

krecik10 - - Nauka

Grecja

• Mroku dałeś do pieca czekam, aż pęknie 100k % solo. PS stocznie do kiedy zapchane?

krecik10 - - Sport

Dzisiaj trzecia kolejka, hit w Toruniu i obstawiam 50:40 choć przy obecnej formie Falubazu taki wynik byłby bardzo dobry, nie wydaje mi się, że ktoś oprócz Dudka i może AJ jest w stanie pojechać na 10 punktów i więcej. Ciekawy pojedynek w Gdańsku jeśli Polonia chce się liczyć powinna wygrać. W Lesznie, Gorzowie i Tarnowie gospodarze nie będą mieli problemu z wygraniem meczu. Z wyjątkiem Łaguty raczej nikt nie będzie w stanie nawiązać walki, gdyby Włókniarz wywiózł 40 punktów z Tarnowa byłbym bar…

• O jakim państwie mowa?

krecik10 - - Nauka

Azerbejdżan

krecik10 - - Sport

Sikorki nie takie mocne, bo przy obecnej dyspozycji Falubazu, powinni Nas rozjechać taka prawda. Dudek znowu jako jedyny nie może się wstydzić występu, akcja meczu jak dla mnie bieg VIII i objechanie Hancocka Loktajev w końcu dostał szansę i ją wykorzystał jeden z najmłodszych w kadrze, a punktował jako drugi z seniorów. Pepe musi zacząć jeździć, a Jonsson wygrywać. Ciągle liczę na Holte, ale mogę się nie doczekać. Jabłoński tragedii nie było. Davidsson chyba tak jak w poprzednim sezonie jeden m…

• O jakim państwie mowa?

krecik10 - - Nauka

jasne zadajesz

• O jakim państwie mowa?

krecik10 - - Nauka

Prościutkie, bo pora późna: C4H10

• O jakim państwie mowa?

krecik10 - - Nauka

Samoa Amerykańskie

krecik10 - - Sport

W końcu trochę czasu w pierwszej kolejce gospodarze górą. Było jak najbardziej do przewidzenia, choć liczyłem na Falubaz, ale tor w Bydgoszczy na pierwszy rzut oka przypominał asfalt, decyzje sędziego też dla mnie zaskakujące o.o Może nie jestem obiektywny, ale jak zobaczyłem wykluczenie AJ'a to Nie pamiętam już czy jakiś start wygraliśmy, więc to do poprawy. Pierwszy mecz dużo poniżej oczekiwań już wiadomo, że o trzeciego seniora przywożącego kilka punktów co mecz będzie ciężko. Można sobie żar…

• O jakim państwie mowa?

krecik10 - - Nauka

Prawidłowo

• O jakim państwie mowa?

krecik10 - - Nauka

Stolica tego kraju jest jedną z najwyżej położonych na Ziemi. Ze względu na różnice wysokości można wydzielić pięć stref klimatycznych. ?

• O jakim państwie mowa?

krecik10 - - Nauka

Siedem parków ma Boliwia, na pewno!