Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 201-220 z 498.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Słowenia?
-
Weksylologia nie ma przede mną tajemnic! Może to być Brazylia z gwiazdozbiorem Hydry, która to przez syna niejakiego Zeusa straciła głowy.
-
Tia.
-
FUN WITH FLAGS Zarówno w godle jak i fladze znajdziemy gwiazdkę. Ponadto znajdziemy na godle słup kratownicowy lub jak kto woli słup elektryczny
-
Bahrajn
-
Legia Warszawa
Sheldon - - Piłka Nożna
PostZbierają na Dwaliszwiliego widocznie jak Legia nie wyda na niego 100k ojro to transferów w tym sezonie już chyba nie będzie, szkoda, oby młodzi dali radę. Zimą prędzej ktoś odejdzie niźli przyjdzie.
-
Liga typerów - dyskusje
Sheldon - - Piłka Nożna
Post@up masz osobny temat podklejony w tym dziale
-
Geograficzny!
PostOczywiście
-
Za proste.. Zadajesz
-
Geograficzny!
PostCo i dlaczego nazywamy złotem głupców?
-
W pewnym kraju zmieniono nazwę stolicy jednostki administracyjnej na nazwisko pewnego znanego europejskiego polityka. Co to za miasto i kraj?
-
Geograficzny!
PostIły warwowe?
-
Legia Warszawa
Sheldon - - Piłka Nożna
PostKto? Chciał tym zawodnikiem wzmocnić zespół
-
Ave Cezar
-
Nie, krajem rządzi partia komunistyczna.
-
W określeniu podstawa gospodarki bardziej chodziło mi o wkład w PKB, w Indiach to ~20 %, a w kraju o który pytam ponad dwukrotnie większy. Podpowiem, że kontynent dobry
-
buleon chyba zapomniał o zagadce Jak do rana nic nie wymyśli to się wepchnę w kolejkę Państwo położone na półwyspie, dawna europejska kolonia. Podstawą gospodarki jest rolnictwo
-
Geograficzny!
PostJa obstawiam wulkanizm, granit, ale nie mogę znaleźć wulkanu czy rejonu kojarzącego się z torturami. Czy to miejsce jest w Europie?
-
wiedziałem, że będzie za proste Zadajesz
-
Państwo europejskie, grupa ta na początku ubiegłego stulecia liczyła blisko 800 tys. ludność drastycznie zmalała po II WŚ i po przemianach politycznych w latach 80. i 90. Dla ułatwienia jeden z naszych króli był księciem krainy, która znajduje się na terenach obecnego państwa