Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 181-200 z 498.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
TS Wisła Kraków.
Sheldon - - Piłka Nożna
PostKtoś wie dlaczego Moskala nie wybrali? Droższy chyba nie był, a drużynę zna.
-
Miasto dobre, ale państw złe to o które pytałem istniało nieco ponad 10 lat i chodziło mi o Republikę Batawską, ale uznaję zadajesz
-
a ja je miałem zawsze za kwiatki Państwo, o które pytam było państwem marionetkowym, nie istniało zbyt długo, jego stolicą było miasto, które obecnie jest siedzibą rządu i rodziny królewskiej. Mimo, że to miasto nie jest obecnie konstytucyjną stolicą państwa znajdującego się obecnie na tych terenach.
-
Grzegorz Turnau - Na plażach Zanzibaru Tak, więc obstawiam Sułtanat Zanzibaru, gdzie niewolnicy pracowali na plantacjach goździków. Choć przypraw żadnych nie znalazłem
-
Jasne
-
Nazwa tego państwa może się kojarzyć z jego rzeką graniczną i nazwiskiem bardzo popularnego sportowca, który zakończył karierę kilka lat temu
-
Ciocia wiki nie pozostawia złudzeń, Nikaragua.
-
Liga typerów - dyskusje
Sheldon - - Piłka Nożna
PostRosyjską od razu typujmy
-
Arsenal Londyn
Sheldon - - Piłka Nożna
PostPrzekręcanie nazwisk obrażaniem może nie jest, ale na pewno jest idiotyczne. Arsenal od kilku lat ma taką, a nie inną politykę transferową. Daje szansę młodym talentom z całego świata, zawodnicy "spłacają" kredyt zaufania i szansę od AW dobrą grą i odlatują z gniazda po kilku sezonach. Klub zarabia, są pieniądze na szkolenia, skauting, koło się napędza. Jestem przyzwyczajony już do takiego systemu może od ostatniego trofeum upłynęło kilka sezonów, ale ja dalej lubię oglądać mecze kanonierów. Odc…
-
Rzeczywiście mogłem doprecyzować z nagrodami, w domyśle miałem Oscary, ale to wiedziałem tylko ja Mimo tego, nie miałeś problemu z wymieniem Władcy Pierścieni. Zadajesz
-
Legia Warszawa
Sheldon - - Piłka Nożna
PostRzeczywiście 30 sierpnia Bramka do 30 minuty ustawi mecz. Liczę, że Sagan coś ustrzeli początek sezonu to jeszcze wiekiem się wykręcać nie może
-
Legia Warszawa
Sheldon - - Piłka Nożna
PostJeśli zagrają tak jak lidze to powinni wywieźć dobry wynik z Norwegii. Nie ma się co oszukiwać to nie jest zespół nie do przejścia, a Legia na razie prezentuje się ofensywnie bardzo dobrze. Z motywacją nie powinno być problemu, młodzi będą mieli okazję się pokazać na zachodzie. Oby piłkarzom nóg nie spętało
-
Na terenie tego państwa powstał praktycznie w całości jeden z najbardziej kasowych i utytułowanych filmów w historii kinematografii. Banalne, wiem
-
Najbardziej pasowałaby mi tu Łotwa
-
Jasne! Kolumbia, miałem nadzieję, że trochę pomęczę zadajesz
-
Najwyższy szczyt w tym Państwie nosi nazwę na cześć dowódcy wojsk powstańczych, nie zabrakło Polaka w tej historii, gdyż były uczestnik wojen napoleońskich był adiutantem zagadkowej postaci. Co to za kraj i o jakich Panów mi chodzi? Dla ułatwienia dowódca nie miał okazji zobaczyć krakowskich Sukiennic
-
Ciekaw jestem prawidłowej odpowiedzi Strzelam, że chodzi o Libię i jakieś ziółka, choć jakiś owczy pęcherz z Izraela też wydaje się możliwym
-
a miałem jeszcze fajną podpowiedź przygotowaną zadajesz
-
Stolica tego państwa nazywa się identycznie jak pewien latynoski bohater popularnego kilka lat temu amerykańskiego serialu.