Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 378.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
A co to się stało
PostCytat od I am back: „Cytat od TakiOwaki: „czy może ktoś powinien zwrócić się gdzie indziej z wiadomością w języku angielskim lub niemieckim? ” Najpredzej do Niemcow bezposrednio by trzeba chyba bic na alarm. U mnie zbyt kulawo z niemieckim i angielskim bo bym sam pisal non stop. Puszery robia co chca a zwykly gracz nie ma najmniejszych szans na rywalizacje. ” dlatego ja gram w stroju spider-man naprawdę parodia na tym virgo....jedynym słusznym rozwiązaniem dla tego uniwersum jest całkowite usuni…
-
Cytat od Zla Kobieta: „Cytat od Noob Saibot: „Cytat od Pan S: „Obronca chyba cala noc wojowal a rano usnal zycze odbudowy ” Kurła, gdzieś już widziałem tą historie Pewnie kupione, tfu puszer ” składaliśmy się po połowie, bo za dużo chciał $ Gratulacje Panie S przetapiaj na recki ” Wiadomo Ty zdjęcie cycków on monety wracaj na norme zła ! bo Wielkanoc się zbliża i mogę co nieco zającowi szepnąć o Tobie a on nie będzie się patyczkował z Tobą w mgnieniu oka leżysz na plecach oplatając go nogami Gra…
-
Cytat od CzarnyPan: „Postawa sojuszu Chaos_1 zasługuje na wyśmianie, skoro nic nie macie to tym bardziej nie możecie nic stracić, a przeciwników macie tylko 4. Trochę organizacji panowie, nastukajcie każdy po 200 gąsek i ślijcie im na niszcze. Robicie zwózkę, fs i potem 20 misji niszcz na losowe moony choćby po 1 gąsce. Jest wojna więc bash nie obowiązuje, a myślicie że doglądając z telefonu będzie im łatwo podzielić flote na 10-15 części żeby każdego moona obronić w momencie gdy gąski będą dola…
-
Cytat od pit: „Nie no jeszcze wyższe eco to juz mega przesada. Jestem gornikiem i zdecydowanie był bym na nie. Dla mnie x5 bylo do ogarniecie. Z x7 juz sie zmagam. @Antharas ostatnio jak lobbowaleś za podniesienuem złomu z obrony nie udalo sie ale moze przy fuzji sie uda . Jesli cmentarz wypali i połącza 68, nekkar, Taurus, cosmos i zibal to pewnie podniosa złomu do 50%. Oczywiscie to tylko hipotetyczbe rozwiazanie ale napewno mozliwe. ” Raczej przy takim UF unii literkowe rafią na 68 co alfabet…
-
Gangster z Afryki [BDSM] vs. Atomic [AFERA] ~ 9028.23%+1820.38%+4024.54%+3382.8%+2885.55%+4126.59% = 25268,09 %%
umpa - - Starcia Janice
Postgratulacje fajnych trzymających w emocjach farmingów 21 ekps jak Tyś to zrobił ?
-
Hellcat [SHGV8] & Charger SRT [SHGV8] vs. magiczny adrian [CAZADOR] ~ 31027.19%
umpa - - Starcia Umbra
PostCytat od Lokalny Watazka: „Przed chwila gratulowałem na prv pogratuluje i tu. Gartki wlotu, straty minimalne, zysk mega, złomu nawet nie próbowałem podbierać bo ledwo na oczy patrzałem Tak jest po tygodniu siedzenia prawie noon stop. Miłego przetopu, zaraz ściągam urop i bawimy sie dalej. ” no i Gitara dobre podejście kopnij @Dewey89 w picz żeby wysłał surowce na odbudowe i Najważniejsze nie dyskutuj z "lompami" bo zawsze pokonają Cię doświadczeniem
-
Cmentarz
umpa - - Błędy w grze
PostCytat od Kicki: „@Adanio Jest tutaj ktoś kto potrafi odpowiedzieć na to ? ” sądzę że sami nie wiedzą bo pewnie jesteś pierwszą osobą która to testuje dlatego milczą jak coś wygłówkują "wolontariusze" napiszą
-
Hellcat [SHGV8] & Charger SRT [SHGV8] vs. magiczny adrian [CAZADOR] ~ 31027.19%
umpa - - Starcia Umbra
PostCytat od LA PUTIN LABAMBA: „Dobry bielizniarz to bielizniarz w reckach, tfu pewnie puszer ” wiesz sądzę że brakło mu "Pałera w kroku" - pewnie dlatego gra bez urlopu..... Atakierowi Gratulacje a Obrońcy obudowy
-
Kromak [P N] & Celestial General [P N] & Selene [P N] & Mallory [P N] & Van [P N] vs. obserwator [BOSS] ~ 1855466.62% - TOP 1 ACS U68 / TOP 2 ACS Ogame X1
umpa - - Starcia U68
PostGratulacje ładna flota zezłomowana super akcja sojuszowa % i zysk super. Gratulacje
-
Labolatorium Badawcze
umpa - - Zadawanie pytań
Postczyli co mając odkrywce -25% i nagle wskakuje event na badania to odpalam techno-kartę to nie smuje tego?
-
Labolatorium Badawcze
umpa - - Zadawanie pytań
PostCytat od Starrk: „Cytat od umpa: „a ile anty za skrócenie chcą :D? ” "normalnie" 108k za jedno skrócenie ” nie rób tego nie wydawaj 216k anty ! czekaj 12 lat bardziej się opłaca 2033r. już niedługo
-
Labolatorium Badawcze
umpa - - Zadawanie pytań
PostCytat od Starrk: „@Graziu90 gdyby tylko tydzień... to bym czekał cierpliwie Ba, nawet byłbym skłonny miesiąc poczekać. Ale obecnie mam czasy oczekiwania... Energetyczna: 224 dni Plazma: 213 dni Spalina: 224 dni Impuls: 106 dni Nn: 133 dni Astro: 1.480 dni... Bojowa: 36 dni Ochronna: 227 dni Pancerz: 4.539 dni ” haaha ja bym czekał bez zastanowienia na opancerzenie 12 lat xD a ile anty za skrócenie chcą :D?
-
Skojarzenia v. 0.3
PostEsmeralda xD