Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 361-378 z 378.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
TOP 1 SOLO --> [84] DOBERMAN [MJETKI] - wredna bestia [WIAARA] - 3882,93%
umpa - - Hall of Fame
PostCytat: „To i ja się w pisze bo co by nie patrzeć procent piękny graty Obrazki były obrazków nie ma spokojnej emerytury i z dala od nałogu ” Ty wszędzie swe mierne - słabe posty piszesz;] drabina CI potrzebna .... sia lallala sia lalallal ! Graty !
-
TOP 1 SOLO --> [84] DOBERMAN [MJETKI] - wredna bestia [WIAARA] - 3882,93%
umpa - - Hall of Fame
PostGratulacje Dobi albo jak to mawia dziad z długą siwą brodą " ZawszonyKundel Orionowy " jak ja rzekłem w poniedziałek że to nie koniec skubania wiary to nie koniec całe szczęście że to też jeszcze nie koniec top na nowe latajki bo dużo roboty jeszcze zostało Pozdrawiam
-
ORJONOWE GWIEZDNE WOJNY - CZYLI RZEŹ NIEWINIĄTEK - TOP 1 (14813,68%) i TOP 2 (10521,32%) ACS
umpa - - Hall of Fame
Posthaha Dnem i mulem jest pisanie że Mydło miało laga jaki to ma sens że wy sami siebie oszukujecie i robicie z siebie błaznów przyznajcie się że agresorzy mają to coś czego wy Nigdy mieć nie będziecie "was by nie było" a co zrobił byś czary mary , przysiad powstanie i tadam :D? haha ćwiczcie dalej a teraz dajcie głos Gratulacje Panowie !!! Mizaga dla CUDOTWÓRCÓW ! staysfakcja jest całe szczeście że to nie koniec jeszcze oskubać CUDOTWÓRCÓW do ostatniego pióra trzeba
-
ID17, Vincent, ITakCieDorwe, jaska [CAZADOR], DOBERMAN [MJETKI] - space [PORZUCONE KONTO DIMONA] - 7744,98% [POŻEGNANIE Z UNI]
umpa - - Hall of Fame
PostGratulacje Panowie Super % ! Szkoda że Dimon odszedł bo był dobrym człowiekiem:) Doberman bo CAZADOR to sami dobrzy ludzie a wiarra zglosila już że to push :D?
-
freelove i Spritek i 4one [Yakooza] vs SAGI [LISY] - 1611,06%|TOP 1 ACS| 31 zyczen
umpa - - Hall of Fame
PostGratulacje Pusty łbie latasz na Tej mizerii masz pochwałe Topcie Pany na nowy sprzęt bo Free mówi że macie małe i czuje się nie spłełniony:(
-
Vilebert
umpa - - Archiwum CT
PostDlaczego każdej kobiecie mówisz że seks dopiero po ślubie :D?
-
Mati
umpa - - Archiwum CT
PostMati jak kot zawsze wraca;] o czym świadczy nawet jego avatar wiec Mati: widziałeś? słyszałeś? miałeś? :D:D:D
-
Rav4
umpa - - Archiwum CT
Postwolisz... basen czy łóżko ? Najbardziej zwariowana rzecz jaka Cie spotkała to ? optymista czy pesymista? ostatnia rzecz przed śmiercią która chciał byś zrobić to ? blondynka czy brunetka? długie czy krótkie włosy ? wymarzony Biust u kobiety? (sprecyzuj to rozmiaru) Pozdrawiam :Kwiat:
-
HellMaster i kujkopujko i rekafadam [Yakooza] vs SeniorSiarra [Alpaki] - 1165,19% - SIŁA SMOKA! TOP1 ACS + 114KK
umpa - - Hall of Fame
PostGratulacje Panowie, Minimalne starty rekordowy mizarowy zysk - jak przystało na najsłabszy sojusz złomujący Dzia za Linka;) Pozdrawiam
-
prion minus, Asphalt, Densflor, monowka i Rentek [WzB] vs space - 7063,71% + pięć życzeń + TOP1 ACS
umpa - - Hall of Fame
PostGratulacje WariOty Rentek i Ziutek super duet latajcie jak najwięcej bez obijania ! Pozdrawiam
-
Gratulacje PB oraz bardzo dużego zysku:) na kilka nowych statków będzie Obrońcy odpoczynku, i chęci pewnie wrócą Pozdrawiam
-
siema Hey ;*:D no szpryc wkońcu a studia to piękny okres (chociaż sam nie studiuje , bo pracuje) flotkę ładna zbudowałeś, za to masz gratulacje miałeś dużo determinacji tyle mogę powiedzieć jak sam grałem na fornax:) a trafić mnie nie trafiłeś po rożnych atakach na moona czy lotkach ze strony ZS także trzymaj się dobrze, prowadź się jeszcze lepiej i tam ogólnie do kiedyś tam
-
Gratki panowie i Panie piekna zbiorowa akcja to sie chwali:) dalszych sukcesow w grze i coraz wiekszych %%% (nie tylko w grze):D milego przetopu Pozdrawiam
-
gratki Owocowy;) % powala zysk nie jest wazny liczy sie zabawa:) i duma z tylu % Oby takich wiecej:) ważne ze najwieksi krzykacze tego uni wkoncu zaczynaja padac GRATY !