Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 341-360 z 378.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Pręgierz
umpa - - Zadawanie pytań
Posta dlaczego pięrgienrz znikł ?
-
Zoonk
umpa - - Archiwum CT
PostTaki stary i ciągle z Mamusią? dlaczego Twoje tajemnice są słodkie? wstydzisz się? jak bardzo lubisz Strap-On ?
-
Zoonk
umpa - - Archiwum CT
PostCzy we wszystkie wolne weekendy jeździsz całe dnie autobusami po mieście i łapiesz Pokemony ?:) ulubione piwo? Ty na dole czy Kobieta ? a Kto na górze? obiad na dziś ?
-
Po prostu Valefor
umpa - - Archiwum CT
Postmasz kare i do końca życia bedziesz tylko i wyłacznie pasyw
-
kasai - mala wredota :P
umpa - - Członkowie Teamu
Postkasai kiedy będę na zlocie na którym się nachlejesz :D?
-
Twoja Kolej
-
Ten Kraj .. pozostaje jednym z najbiedniejszych, najgęściej zaludnionych i najmniej rozwiniętych krajów świata. Podstawą gospodarki jest rolnictwo,przede wszystkim uprawa ryżu. Najważniejszymi przeszkodami rozwoju są częste cyklony Narodowym zwierzęciem jest tygrys bengalski, kwiatem lilia wodna, a owocem – owoc drzewa bochenkowego Pozdrawiam
-
Etiopia :P?
-
kasai - mala wredota :P
umpa - - Członkowie Teamu
PostGratulacje kasajowa awansu
-
Bry:) weekend jest chłop z mazur jest pojechał na mazury nie w góry następnie zgubił portfel i strzelił RW nie ma to jak fenomenalny pusz pozdrawiam tych co tego pragną małpe też [center]Starcie z 2013-08-31 jan podborniak następujących flot: Agresor Django [DoH] (x;xxx;xx) Broń xxx% Tarcza xxx% Osłona xxx% Flota: M.transp. 18.864 L.myśliw. 143.523 Krazownik 33.685 O.wojenny. 386 Bombowiec 75 Panc. 32.850 Niszcz. 10.953 Obrońca Redyplomowany [WIAARA] (x;xxx;xx) Broń xxx% Tarcza xxx% Osłona xxx% …
-
ACS; kamo [TSG], Zedd i gwalciciel i Ksiaze [WIAARA], WGO [DreamS] vs Migotka [dLV] - 4923,41% TOP4 ACS
umpa - - Hall of Fame
Postno ładny % ale brakuje Mi ciągle kamo tego o czym CI pisałem miałeś oddać mi cześć i oklaski na stojąco i miałeś pozdrowić grupę techników , Menagerów , siadaczy oraz Magistrów od polerki tak czy owak Gratuluję Starcia bo ładne Migotka SZO ! jak obiecałaś ! Pozdrawiam