Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 321-340 z 378.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Ira [ZLY SEN] & RPS [ZLY SEN] & Bad Whisky [ZLY SEN] & samotny [ZLY SEN] vs. Legionistka [M L] 25867.67%
umpa - - Starcia Spica
Postsamotny tak się bronił a teraz lewe konto na forum dobry ale dla debili:) pl1 a gdzie TWE konto ban czy co ?:D skanujecie z miliona kont a głupa palicie:) TO TRZEBA BYĆ CHORYM:) szo Bresia i "L" to Lechia;)
-
SOLO : pl1 [ZLY SEN] vs.zurekiv [HORDA] ~ 61499.47% - oszustw ciag dalszy + jakis dodatkowy hordziak:)
umpa - - Starcia Spica
PostLedno konto kupione a już zezłomowane
-
I Shot The Sheriff [M L] vs. Salem X [STVRN] 5641.43% TAAAAKI ZYSK + I Shot The Sheriff [M L] vs. ultimate 861.86%
umpa - - Starcia Spica
Posttrzeba bylo dac mi postawil bym astro a tak dajesz na prawo i lewo obcym:D szo a agresorowi gratulacje pieknego zysku po kosztach
-
CAZADOR [CAZADOR] & Scream [Scream] vs Minionki [Minionki] 5598 % - 2272 % - zakończona
umpa - - Wojny Uriel
PostCAZADOR- nie róbcie wstydu wystarczy ze Tori gra to już wstyd Tori - goni dziewczyny i prosi o pokazanie siusiaka @!
-
ta lista to prima aplilis :D? zrob liste bez zasiadaczy i puszerów:)
-
Top1 ACS: nygus [B-S] & zuy sen [B-S] & Vtec [B-S] vs. Wujek [SITH] : 74907.42%
umpa - - Starcia Quaoar
Postlol multi konto nadal złomuje...dotego jakaś tam "zła" nie biorąca udziału pozdrawia większej żenady nie widziałem... co sie dzieje z GO na Tym unii ze TE Multi dalej funkcjonuje....
-
Migotka
umpa - - Archiwum CT
PostDlaczego mając kupony za darmo nie rozdajesz ich graczom:) jak np. kasai
-
Migotka
umpa - - Archiwum CT
PostJakie korzyści masz z Bycia GO w grze? o ile To Ci ułatwia grę?
-
Cytat od falku: „Piszesz jak potłuczony w którym miejscu użyłem wulgaryzmu? To raz. Rozpieszczony bachor? Bo co mi zabrali? Zastanów się co Ty wogóle piszesz. Zwiększyć poziom kopalni dexu hehehe dobry jesteś Czasem muszę przepalić 300kk dexu zeby wysłać same rekiny i trochę mnie to boli bo zamiast wprowadzać takie zmiany na uniach dla ekonomów mogliby to wprowadzić na uniach gdzie floty naprawdę dużo przepalają. Na dodatek powiesz mi że ważny jest porządek? Że co? Zlożyleś podanie do teamu? Będ…