Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 301-320 z 378.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od patison: „ja sobie zagram na ogame.co.uk - x6 fleet - x7 eco - 80% DF - 0.5 - Deu consumption - 5 galaxies - +30 fields ” inne kraje zawsze dostają lepsze konfiguracje chciałem pograć na nowym unii ale z flota x1 zasnę zanim transporty z koloni wrócą z surowcem:) a mając planety koło siebie szybko zostaną zorane przez jednego gracza a mając porozrzucane na galach czas oczekiwania na co kolwiek potrwa kilka godzin do tego PZ z obrony np. przy obronie 2k wr 2k ldl i 200 plazm i 1k satelit…
-
Matt[HORDA] & ZurekIV[HORDA] & Slaanesh [HORDA] & hype [HORDA] vs. Graand ~ 103279.42% TOP1 ACS
umpa - - Starcia Spica
Posta gdzie podziały się LM obrońcy:P ? Gratulacje przekroczenia progu 100k%
-
"planeta niezasiedlona"
umpa - - Błędy w grze
Postna spicy też miałem błędy chcac wysłać kolonizuj wyskakiwała informacja "planeta jest zasiedlona" a recznie z galaktyki w te same kordy fs leciał.:)
-
Neferet - Świeżynka ;>
umpa - - Członkowie Teamu
Posthej:) zdarza Ci się robić żółty śnieg :)? w przyrządzaniu jakiego dania jesteś mistrzem:)? kopałaś kiedyś robaki na ryby:)? załapała byś w rękę raka w jeziorze z latarką aby go zjeść:)? Umiesz wędzić:)? lubisz ogórki:)? ulubiony grzyb:)? dyskoteka czy spokojny wieczór w domu:)?
-
Żenada !!!!
Postja też raz dostałem wiadomość w grze ze tyle i tyle mam odesłać na planetę GO do dnia tego i tego.... olałem to , to jakieś dobre 2 tyg po terminie w którym miałem oddać surowce zabrano mi punkty które stanowiły wartość surowca do odesłania.... w moim przypadku było to wyzerowanie obrony na każdej koloni i kasacja jakiś budynków ( nie pamiętam jakich) ale kopalnie i nanity zostały:)
-
Cytat od Ksanterio: „Cytat od umpa: „dla ekonomów x7 super sprawa:) oby tylko była większa prędkość flot niż x1.... chociaż te x3 ” Hmm x3 ??? nie taka prędkość odpada. Jeśli miała ale eko x7 + 80% złomu z floty no i x2 prędkość to by było dobre moim zdaniem. Tylko proszę bez złomu z obrony ” x2 to za mało minimum x3 ps. avatar to z Silkroad sun sword?:P