Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Twoja przeglądarka ma wyłączoną obsługę JavaScript. Jeśli chcesz korzystać ze wszystkich funkcji tej strony, wymagane jest włączenie JavaScript.
farming za farmingiem gratulacje
gratulacje:) jak to się ma do starć OGame na całym świecie? jaki top:D?
szkoda bo ciekawi mnie rozmiar eko "ale cios"
czy mógł by mi ktoś wskazać w miarę aktualny link do rekordów ogame.pl i światowych? bo nic znaleźć nie mogę z góry dziękuje
super widok widząc go w reckach:) teraz kolej na cała flotę;)
gdzie obecnie znajdę rekordy np.u quantum bądź górnicy?
Gratulacje praktycznie czyściocha i super zysku
wyniki ankiety prawie dobre tylko większe eko i większy pz
jaki Ty już bebs musisz mieć żeby Ty złomować niech Ci idzie więcej w dupę bo od tego siedzenia będzie boleć Graty starcia;P
Gratulacje zysk bardzo fajny:) na kilka nowych statków będzie
Gratulacje procent imponujący a gdzie są pance
u nas floty x3 eko x7 pz 60-80% bez derbisu obrony:) a co do rekrutacji GO kiedyś mógł bym nim być bo miałem czas teraz absolutnie nie:)
2min 54sek było do powrotu fs-a ale odpaliłem sobie tą najnowszą piłe ale była na tyle nudna że zapomniałem o fs i się uśpiłem Gratulacje chciałem naklepać ich dużo więcej i dać "u" na wszelki wypadek dla kogoś kilka moonów postawiła:) więc miłego przetopu:) dlatego dziś będą listy do M3
a może jak u68 dostanie x5 flot to ona złączy się z eri
wydał bym ten zysk na 25k lm:) Gratulacje
gratulacje:) ładny sojuszowy ACS
Cytat od Billie the kid: „dawaj nick umpa sie polata ” byłem monówką:P i mam tylko LM warte 500%
Cytat od Sill: „Umpus...Czy Ty się gdzieś na tym uni ukrywasz może i nie chcesz żebym Cie znalazła? ” może może jakieś konto tam jest
Gratulacje Dew się nie liczy siadło mu całkiem na głowę od oglądania zdjęć dziewczyn na internetach:)
Gratulacje miło patrzeć na te St dzięki 80% pz co by tu było gdyby floty były 6x jak na spica:)