Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 141-160 z 207.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
nielogiczne =] nawiasem mówiąc, przy fabryce na 5 stacja/falanga na 10 robi się 2 tygodnie Moony mają opcję kupna dodatkowych pól, tak samo ja planety - kup i pobuduj wyższe roboty =] // jeżeli koniecznie chcesz się bawić w anty Technokrata ma cenę adekwatną do użyteczności - koszt oficerów nie jest jednakowy, przy większej użyteczności zapewne wzrosłaby jego cena
-
Cytat od Calipso: „Nie bardzo rozumiem skad dzisiaj spadek u wilka o 6kk pkt? Jakies ST nie wstawione? Tu 3kkk surowcow zysku bylo, czy moze za to ST za "kare" (a tabeli kar nie ma) odebrali surowce podwojnie? Edit: Dzieki DarthMario za odpowiedz. ” Dostał tak żeby już drugi raz nie dofarmić =] meh, brak słów
-
SeraphiN [SPACE] & Katakuri [SPACE] & Queen [SPACE] vs. Egze [TDO] - 1753%
Aramil - - Starcia Uriel
Postjak na taki bunkier to dość dużo surki trzymał - chyba że bandyta wbijcie się teraz w Animala, będzie się czym chwalić
-
Cytat od Mind_war: „Jak to dokładnie działa? Gram 12 lat, ale nigdy nie miałem doczynienia z takim uni Obrona się normalnie odbudowuje? A na PZ trafia % ze zniszczonych jednostek obronnych? I dlaczego % z obrony tak wyludnia uni? ” Proste, "zmusza" do aktywnej gry - obrona jest jak flota której nie można ruszyć. Nie masz czasu - odpadasz.
-
Żenada !!!!
Postdlaczego temat został usunięty? niewłaściwy dział.. @wilku86, szkoda trochę że łapią nie tych co trzeba i o których większość wie a nikt nic nie robi =]
-
@Qwant-holon, druga opcja do mnie przemawia - realne liczby są zawsze łatwiejsze do odbioru i odczytu niż procenty, aczkolwiek kierunek w jaki dzięki temu zmierzamy chroni ekonomów - pozwala im na dużo mniejsze floty - jak ktoś ostatnio wykręcił ST w pogoni za 20,000 dt... to realnie bez dużych kosztów ktoś śmiało hipotetycznie mógłby podbić sobie do 17 i zamiast tego wozić surkę w 10k dt. To mniejsza ilość trzymania dtków na każdej planecie o połowę. Przy jednoczesnej analizie propozycji ze zmn…
-
Cytat od chemikos: „Dodatkowe obliczenia. ” dobra robota zniżka wydaje się mocna, ale ja w sumie parę dobrych lat nie grałem "topową jak na pełne x1" uni... może takie są wymagania tak czy inaczej plusik za chęci