Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
i dobrze jak cieszy i dobrze jak żyje na drugi raz proszę o jakieś linki bo mam takie braki w przeglądach że na część tematów nie mogę odpisać A Oskar... nigdy się nie nauczy
Gratki @Krucjo, powodzenia w odświeżaniu tematu, pewnie jakbyś przejrzał STki to dobrałbyś coś ciekawego ale i tak największy remanent odbyłby się po przeglądnięciu bazy raportów ogotcha, a ile to starć nie ujrzało światła dziennego - ho ho a oroka nie skomentuje
@ELVWIS, jeszcze jak grałem to latało na stacjonuj między planetami jakieś ~1k owiec także.. Graty wyczucia, mi zawsze brakowało szczęścia jak dostawiałem flotę, a tu nawet nieco podrosło i udało się złapać
Ładnie poleciałeś... Budujesz do 200.000 czy jakaś inna magiczna liczba na widoku? Tak czy inaczej, buduj i lataj dopóki chęci są A konta nie oddawaj, w końcu... Gdzie ja nabije te 100 czy 1000 postów jak nie pod Twoimi / Waszymi RW?
@Krucjo franc franc... @khz dziękuje za miłe wspomnienie Dostałeś śmieszków parę, na gg możesz zajrzeć @Reaver, zawsze mógł wszystko w stocznię wrzucić Anty recków stawiać nie musiał, tam chyba ponad 2 doby detroidów jest, jak nie więcej kuźwa Wojtek... albo w tą albo w tamtą... powiem Ci że życie bez tego jest dużo lepsze, czasu starcza prawie na wszystko, człowiek się w końcu wysypia.. Aukcji nie musi podbijać, kilku fal farmień nie trzeba wysyłać, niczego nie trzeba pilnować.. A i żona szczęś…
@pavciosz, ładnie sobie poczynasz, dobrze że kulkę udało się postawić =] szkoda że bez bonusu planowanego, ale ten też jest zacny winszuje starcia i snu w spokoju życzę (polecam :D)
Cytat od halszka: „Franc graty nie daj sie , a Kulfix po łapkach dostanie jak bedzie Ci dokuczał Cieszę się bardzo, ze masz w sobie siłę do pokonywania przejściowych trudności Życzę Ci kolejnych steczków aby odbudowa szybciej poszła Obrońcy SZO ” franc się nie da, łyknie Kulfona jak Pelikan rybkę