Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
czuje się pozdrowiony mimo, że nie planuje wracać gratuluje wlotu coś tam już uzbierałeś znajdź coś żeby całością się poc lepiej że skończyło u Ciebie jak na aukcji
gratki wlotu Cytat od Arzim: „Jedyny na którego zawsze można liczyć ze złomami w tym soju. Chyba że na Franca po drugiej stronie (żartuje kocham cię ) ” o, następny co go zachęca do latania albo dawania innym radości nie godzi się a Ty franc biedny nie jesteś tylko Ci się nie chce
Cytat od franc: „Właśnie lepiej mnie nie nakłaniaj do latania bo jak się wezmę do roboty to wygole całe uni i po co Ci to Przede wszystkim gratki przebicia przez takie tam zasieki z jakimś tam zyskiem Przetapiaj dalej na flotke i tak jak Kulfix mówi zrób w końcu turborece Obrońcy Szo ale nie bunkra ” patrz, tyle gra a na recki go nie stać nawet franc je ma ps. a obrońca sam wiesz, będzie stawiał dalej wyrzutnie
Zacne słowotwórstwo Panie necropostmanto I taaak, kwestia bandytów i całej reszty mi ucieka, kiedyś tego nie było (wiem wiem pewnie dawno temu) i ekhm, ja zszedłem "niepokonany" ale jak się poddał to szkoda, może wróci Chyba że zszarzał =/ nic, grunt, że Ty wróciłeś i się bawisz
Cytat od franc: „Gratki st drejk! Piękny zysk i praktycznie czyścioch czyli to co zboczki lubią najbardziej oby tak dalej przetapiaj sprawnie i do następnego, pozdro również dla pomocnika przy zbiórce, który ma chyba na biednego franca chrapkę obrońcy SzO bo coraz mniej nas ” Drake graty, a Ty franc.. chyba flotę miałeś odpuścić?
Cytat od Drake: „Gratulowałem na priv to i tu pogratuluję A teraz trochę prywaty. @Krucjo co do starcia to rzeczywiście takie "odłamkowe" się trafiło. Strata praktycznie żadna ot same trampki i trochę surki. Jednak w tym wypadku zadecydowały sprawy prywatne i wypadek (dosłownie) a nie objęcia morfeusza. Co do odbudowy to zobaczymy, najpierw muszę zająć się ważniejszymi sprawami. ” Grosze tracisz i żałujesz? Co ma franc powiedzieć graty pavciosz Drake lama