Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Na koniec zostawiłem to do czego dostałem linka, czyli to co "tygryski lubią najbardziej". Oko się cieszy i dusza raduje, że franc swej floty i talentu już nie marnuje. Lepiej się czuje, wszystkim prosuje oraz odwrót złym trendom fakt po fakcie zwiastuje. PS. Czekam na dalsze
Buleon nie nawykł do zbyt długiego nieobserwowania swojego dobytku... Ale szybkość napędów robi swoje i trzeba często sprawdzać co się dzieje... Ot takie czasy
Powiem nieskromnie, że któraś tam wtopa na u15 czy 20 mnie tego nauczyła i od tamtej pory miałem taki "mały" schemacik, który zniechęcał aktywkami ~95% graczy ps. działa
Nie pozdrowiłeś francu, linka nie wysłałeś... Bym chory nie był i nie zajrzał z nudów na forum bym nawet nie wiedział... Dobrze że w końcu coś sobie latasz Pilnuj się tylko tym razem
Ten moment kiedy na farmienie wysyłasz recki... Dobrze że to nie było przed wprowadzeniem zmian w napędach A i takie akcje z dawien dawna się zdarzały Wzmocnił sojusz, to jak to zrobił się liczy "przeciętnie" :p <żarcik> Gratki