Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 181-200 z 207.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
@trampek, to się ciekawie składa, jakiś czas temu widziałem podobną sytuację gość zamiast na stacjonuj wysłał flotę na transportuj i na moonie leżały zwały surki, a floty nie było widać =] po skanie gość mi napisał że się zamotał w nocy i żeby się z niego nie śmiać Nick się nie zgadza zatem nie był to jednorazowy przypadek =] Pytanie czy szukałeś surki na innych moonach?
-
Cytat od ciap: „Takie pomysły strajku były przy każdej większej aktualizacji - urlop lub zaprzestanie kupowania komandora/anty (wtedy jeszcze kupowało się komandora). Nigdy się nie udały. ” Udały się, ale tylko od strony graczy. Przed pierwszym UF bezpowrotnie zniknęło 3/4 graczy z u38 w tym cały mój sojusz =] Jak się okazuje prócz mnie na dobre
-
Zapomniałem w zasadzie o najważniejszym czyli odbiorze publicznym takich przepychanek. 1. Skoro wszędzie wszystko jest oskarżane o push, a gracze jak trampek robią masę ST i jeszcze większą masę skradzionych surowców to jakim sposobem są ludzie przed nim, albo tacy którzy dotrzymują mu tempa? 2. Rozszerzając cała czołówka szybko rozwijająca się i mająca duże przyrosty punktowe nie gra fair - teza uogólniona dla tych nieco bystrzejszych, którzy zaczynają dostrzegać pewne prawidłowości w świecie i…
-
Post nie ma na celu obrażenie czy urażenie kogokolwiek, jest jedynie swobodnej opinii jako regularnego czytelnika forum, który dostrzega cień nadziei zmian przy obustronnej pracy. Czy wygodnym jest gra w takiej atmosferze? Zawsze wydawało mi się, że zarejestrowałem się w grze zwanej jako ogame, gdzie hajs nie robi żadnej różnicy, a wszystko można osiągnąć cierpliwością i wytrwałością. Nastąpiło lekkie przewartościowanie jak kończyłem rozgrywkę - obecnie nieco rozwinięte, jednak kosztem olbrzymic…
-
Cała sztuka kryje się w podejściu do tematu. Jestem zwolennikiem nieco innej teorii, alternatywnej i przez wielu ciężkiej do zniesienia jednak mającej podwaliny na gruncie chrześcijańskim. Często odnotowujemy jak wiele w człowieku było dobrego dopiero gdy go braknie, i dochodzimy właśnie w tej niejednokrotnie szokującej chwili, do stadium poznania, które pozwala wysunąć tezę - że ten ktoś był dobrym człowiekiem. Świat w którym obecnie żyjemy jest ciężki, brutalny, nieznośny i skomplikowany. Pełe…
-
Reaver [RedBaron] & khz [RedBaron] & Papa Midnite [SPACE] & Puper [RedBaron] & Maratonczyk [RedBaron] vs. Piwek [Minionki] & Sumi [Minionki] & Krucjo [Minionki] & Gru [Minionki] & Osama [Minionki] ~ 120.069,42%
Aramil - - Starcia Uriel
Postgratulowałem od razu, gratuluje i publicznie =] ps. raportów ze zbiórki widzę oporowo dużo wyszło
-
WhiteTajger [BANKSTER] & Taternick [BANKSTER] vs. wujaszek [GSS] ==> 944%
Aramil - - Starcia Rhea
PostCytat od WhiteTajger: „Dzięki Aramil :D. Już parę razy kończyłem i wracałem xD. Co by do tematu było sobie gratuluje, a brat niech się goni :P. p o z d r o ” będę zaglądał i podbijał Ci tematy jak grasz a co mnie jak wcięło to raz a porządnie, szkoda pance buduj, kiedyś jak 30k się dorobiłem niezły zamęt szło tym zrobić =] teraz chyba nieco inne realia baw się baw, ja z jakimś ziomkiem zacząłem na jakimś eko x5 grać... surka leci jak kiedyś na prywatnym serwerze
-
WhiteTajger [BANKSTER] & Taternick [BANKSTER] vs. wujaszek [GSS] ==> 944%
Aramil - - Starcia Rhea
Postprzypadkiem trafiłem... tyle lat i jeszcze Ci się to nie znudziło? czcionka w podpisie jak nic pasuje do nicka musowo ten sam tygrys
-
Cytat od Truck driver: „Cytat od BROWAR: „Trzeba postawić tez siebie w roli obrońcy, załóżmy ze nie mozemy wejść na konto przez pół dnia, praca czy cos. Zawsze można zrobic niewielki bunkier, który uchroni dzienne wydobycie. Natomiast gdy jest debris z obrony stawianie jej nie ma sensu. Takie uni umiera w miesiac, zostają tylko Ci najsilniejsi, którzy grają ufsem, a Ci poniżej top50 nie maja już czego na takim uni szukać. Dla mnie jako flociarza fajnie się przedstawia dwbris z obrony, ale patrzą…
-
[SPACE] Adeptus Astartes 4060% vs 475,28% [aVivo] Akademia Vivo [ZAKOŃCZONA - WYGRANA SPACE]
Aramil - - Wojny Uriel
PostPrzy 3 krotnej różnicy osobowej, kwestie punktowe nie mają znaczenia, a przeciwników, w czasach mojej młodości dobierało się sugerując się siłą militarną, bądź przy wcześniejszych ustaleniach warunków. Jeżeli zamiar był taki zacny to trzeba było zasugerować to osobom zajmującym się tymi sprawami w sojuszu głównym etc. Z tą średnią punktową i całą resztą, nie chce mi się wierzyć na słowo, do akademii doszedłem sobie kontrolnie rozpoznać środowisko i mając ~10k pkt albo i mniej, gdzie było paru gr…
-
Cytat od Penioozm: „dokladnie 91´ , ja wrocilem w sumie po kilku latach ... ale to juz i tak nie to samo heh ” czuje się młodszy, dziękuje ;D 92' i tak, gram teraz co nieco i to nie to samo - zarówno w moim odczuciu ludzie w większości inni jak i rozgrywka nie urzeka swoją prostotą jak bywało w przeszłości =] Pasowałoby napisać że starość to i zrzędzenie się objawia, ale sam nie wiem Może mam pecha do ludzi