Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 121-140 z 302.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Wiec to czyjeś multi do takich akcji, chociaż gdybym nie miał żadnego celu w tym fs lub surka za bunkrem to uważam to za bezcelowe i bezsensowne. Chhociaż ludzie są różni i może kogoś to podnieca. W takim wypadku olać gościa i tyle.

• 1. Nick:Bladeripper 2. Liczba punktów:339.471.829 3. Jaki sojusz mnie interesuje? Szukam sojuszu z aktywnymi graczami, luźną atmosferą, którzy cenią drugieg człowieka nie jego konto 4. Kontakt: pw w grze odpowiem jak najszybciej 5. Inne: Jestem Łukasz i mam 31lat. Zaczynałem na u18, potem u1, uTaurus, u68. Jest kilk sukcesów i kilka wtop życie, więcej wyjdzie w rozmowie. 6. Aktualność propozycji: Aktualne

• Wyjaśniam: budowanie przeciwrakiet jest opcją nie przymusem, również utrudni zjechanie obrony. Podstawą jest zbieranie wydobycia i trzymanie takiej obrony aby bilans dla atakującego był na minus, przy czym nie można się za bardzo bunkrować bo ktoś dla samej frajdy przejedzie nas gęsiami. Blokada ataku po urlopie to nie jest zły pomysł. Tylko blokada ponownego urlopu w normalnych warunkach ujdzie tylko co w sytuacjach losowych? Flote którą budowałeś latami można stracić szybko, a Twojego oprawcę …

• Mało kto rakietuje bez potrzeby poprostu szkoda surowców, albo chce zdjąć moona bo pewnie tam robisz fsy, lub za bunkrem trzymasz surowce. Przeciw rakiety mają jedna zalete nad RMP zajmują o połowę mniej miejsca, mając 10lvl silosu masz 100 przeciwrakiet, drugi człek przy 10lvlu może wystrzelić 50 na raz zanim zbuduje, przyśpieszy, wyśle mija kilka sekund masz czas żeby uzupełniać obronę.

• Na koniec i tak przyleci flota z 10k Gsów i zaora wszystko.

• Łatwiej jest wylać żale na forum niż postawić sie w grze. Taniej będzię budować przeciwrakiety ale co ja tam wiem. Rakietowanie to element gry, jak urlop, fsy, dopalacze, antymateria itd. Mam wrażenie, że niektórym to wszystko nie pasuje a to gracze źli bo rakietują, bo załączją urlopy, a to zmiany w grze też są złe. Powodzenia w dalszym narzekaniu.

• Torba

• Cytat od Void: „Cytat od Bladeripper Returns: „gdyby wam tak bardzo to przeszkadzało już dawno by was tu nie było. ” No i tu się mylisz. Jeśli ktoś zaczął grać powiedzmy miesiąc temu, a zmiany mu się nie podobają, to sobie odpuści i zapomni o sprawie. Ale jeśli ktoś gra przez kilka lat, to jednak szkoda tak po prostu się poddać (to już jest synonim polskości - nie podoba się, wyjedź itp. a śmieją się z Francuzów). ” Bardziej Polskie jest narzekanie na wszystko jakie to złe i niedobre, gra to nie…

• Cytat od Elkanen: „I na tym poprzestanmy zaraz by sie temat rozwinal i bysmy dali gotowy przepis na to, jak zrobic sobie siatke multikont ” Masz rację niech każdy kombinuje sam, chociaż nie jest to takie trudne . Co do starego typu UNI można narzekać, prosić itd, ale wszystko idzie do przodu, każda gra mmo zmieniła się przez dobrych parę lat jedni zostają i grają dalej inni odpadają. Wszystkim malkontentom powiem tak gdyby wam tak bardzo to przeszkadzało już dawno by was tu nie było.

• Ale zakladasz nowe konto lobby i je przekazujesz masz 2 konta żaden problem.

• Nic z tym nie zrobisz, jedni sprzedają inni zostawiają konto dla sojuszu lub znajomego. Wiele kont też po UF stało się dla kogoś multi bo wział konta na jedno uni

• parapet

• Gratulacje. Z tego co wyczytałem to odbudowujesz flotę więc życzę częściej i wiecej. Lecisz dalej

• Gratuluję. Ja przy swoim skanowaniu nie miałem tyle szczęścia. Zysk jest % też, noc zaliczona do udanych.

• Żeby nie zostać farmą trzeba spełniać kilka warunków, a nie biadolić na forum jacy to flociarzę są źli, szczególnie Ci co graja od urlopu do urlopu. A skoro niszczy kulki to chciał Cię zdjąć i tyle. Nie możecie oczekiwać karania kogoś za urlop tylko dlatego że ma taką taktykę lub ma taką ilość czasu, to może górnikom ktorzy potrafią zostać idlakiem, bo fs leci 2tyg trzeba kasować moony?

• Cytat od H4wk: „Lepiej zapłacić raz na miesiąc dyszkę za grę i wywalić antymaterie z OGame całkowicie. ” Osobiście wolę zapłacić kiedy chcę i ile chcę. Gdyby nie antymateria i handlarz ciężko byłoby przyzwoicie sprzedawać surkę. Biadolenie na forum też nic nie daje, piszecie tu że kiedyś i tamto, zawsze można skasować konto w grze na forum i znaleźć sobie nowe zajęcie. Co do nowych uni jest wielu graczy którzy inwestują w to czas i pieniądze żeby konto było w topce, a potem sprzedają je na alleg…

• Szczerze nie wiem, mi się nie zdarzyło nic ponad lub mniej. Mam jeszcze konto ze starego ogeja to tam sa 300++.

• tutaj masz FAQ kolonizacji

• Witam kupię deuter prawie w każdej ilości. Przeliczniki do ustalenia. Nick w grze Bladeripper.

• Gratulacje są w pierwszym poście. Popełniłem błąd drugi raz go nie popełnię. Miałem takie prawo i z niego skorzystałem, mając 24h na wstawienie raportu, trudno jest nie zdążyć, a rozliczenie acs nie ma tu nic do tego. Cieszcie się swoją chwilą chwały. Co do bana: Cytat od Bladeripper Returns: „Gratuluje widzy na temat zaszłości pomiędzy kontami, jeżeli Riphagen się na nim pushował ewentualnie było to jego konto, to zawiniła tylko i wyłącznie moja nie wiedza na ten temat. Kto chce ten uwierzy kto…