Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 261-280 z 302.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Zmiany może się przydadzą tylko porządnie przemyślane, od kiedy to flociarz nie robi badań? Ja chętnie zobaczyłbym zmniejszone zużycie dexu co pozwoliłoby na więcej lotów nawet tych nie udanych. Można nad tym myśleć ale trzeba też jakoś się dopasować. Można upolować ekowca który wozi tiry i za tydzień ma wrzucić astro na 25lvl zysk przedni przy minimalnych stratach. Może sam nie odczuwam takiej potrzeby bo flota flotą ale zawsze trafi się posucha i wtedy zostają kopalnie i farmy. Można rozwijać …
-
Tylko że na uni prawie nie ma flociaży powyżej 20kk pkt kończy się na top19 z ponad 4000. A top 100 zamyka osoba mająca 7kk pkt i statków około 60k więc komu chcesz te udogodnienia robić dla top 10-20? Spalanie by się przydało zmniejszyć ale obrona na pz to juz za dużo jak dla mnie. Można ewentualnie zwiększyć % złomu ale to tylko dla garstki.
-
Gratulacje rozszalałeś się trochę korzystaj z dobrej passy póki trwa. Obrońcy SZO.
-
Dwa ST w ciągu jednej doby tylko podziwiać, no i może ciut pozazdrościć.
-
Gratuluję i życzę kolejnych udanych lotów.
-
Atakujacym szczere gratulacje % i zysk są konkretne trzymacie nadal wysoki poziom. Ilość pancerników powala, dużo się zmienilo od u1. Miło też widzieć dawnego sojusznika który chyba przypomniał sobie jak wysyłać flotę z misją atakuj. Przetapiajcie i osobiście czekam na złom top1 jak to macie w zwyczaju
-
Cytat od Ragnar: „Szkoda konta wielka szkoda ...,,ale jak się szanuje co się niema to się szanuje co się ma,, Atakierom gratulacje ” Powiedział człowiek który wtopił wszystkie konta na których była flota (wszystkie kupione). Atakującym gratki a obrońcy SZO $$ żeby następne konto kupić.
-
YesMan wyslalem pw z gratkami to tu napisze. Zawsze miałeś wyczucie czasu gratuluje ale tak to już jest człowiek na nowym uni się bawi buduje konto a o starociach zapomina. Strata mała 1/3 obuduje dok a eko mam super więc jakoś sie pozbieram Po graffie jakas klatwa na koncie została.
-
Za to przyszedł ofensywny prawy obrońca Alves który jest doświadczony w grze na najwyższych poziomach i w końcu dogadaliśmy się z chelsea na temat Cuadrado co może napawać optymizmem w tej edycji LM. A wracając do tego dwumeczu to chyba zabrakło im pewności siebie, lub gra defensywna już nie popłaca.
-
Z tym transferem Pogby to nie wiem czy on sam nie zechciał lub jego agent mu podpowiadał, z tego co wiem władze Juve nie chciały tego transferu. Co do tych wiekszych klubów, pamiętacie mecz Juve Bayern i potem rewanż? Kasa nie grała tylko zawodnicy, fakt że skończyło się źle bo moim zdaniem za mocno się cofnęli, ale to już inna kwestia. MU dali kase bo przyszedł trener na 4 lata na sukcesy a później ruina taka jak w Chelsea Inter itd. PSG za tą kasę co ma chyba nic nie zdobyło oprócz ligi. Więc …
-
Cytat od Inc: „Napoli i tak wygra ligę.” Napoli kupiło na zastępstwo Milika który od euro udowadnia jak bardzo ma rozstrojoną muszkę lub szczerbinkę. Dybala to nasz skarb i musowo trzeba go zatrzymać za wszelką cene. Cytat od GamBit: „Higuan to w tej chwili najlepsza 9-tka do wyciągnięcia i znająca ligę. drogo bo drogo ale patrząc jak chłop gra z lekką nadwagą to jak wróci do formy będzie ogień.” Może i drogo ale Juve pokazał mamy kase kupimy kogo zechcemy, kiedy inne kluby mają ogromne problemy…
-
Gratulacje dla atakiera za % i zysk w dyskusje o tym czy obrońca jest słaby czy nie nie będe sie wplątywał bo to bez wiekszęgo sensu. Powodzenia obu panom w dalszej grze. Może kiedyś jakiś rewanż będzie? Byłoby ciekawie.
-
Cytat od moherowy beret: „bo kupić może każdy frajer” Przeczytaj w słowniku co oznacza słowo frajer potem używaj słów których znaczenie już poznasz.