Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 181-200 z 302.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Przypomina mi to jak zmieniają się czasy, kiedyś znały się całe bloki a teraz? Nie wiem o co wam chodzi z tym chwaleniem na forum Chodzi mi bardziej o to że gramy tu nie tylko dla siebie, ale i innych. Gry mmo nie miałyby sensu bez graczy jeżeli ktoś chce grać sam to zapraszam na single player. Mam porównanie z tym jak wygląda gra na u68 gdzie też mam konto i klikam tylko kopalnie. Brak tu życia, radości z gry i jest to, troche smutne nie sądzicie?
-
Skojarzenia v. 0.3
Postbeztroska
-
Skojarzenia v. 0.3
Postswoboda
-
Skojarzenia v. 0.3
Postucieczka
-
Skojarzenia v. 0.3
Postsmutek
-
Nie chodzi mi o afiszowanie się, bo i nie ma czym. Chodziło mi o to że tworzymy tutaj małą społeczność a to jest gra mmo, czyli chodzi o nas ludzi siedzących przed monitorami i o to żebyśmy razem cieszyli i bawili się tą grą, nawet jeżeli jestemy po różnych stronach barykady. Czasem trzeba włożyć trochę wysiłku i docenić czyjeś chęci może dla większej ilości graczy będzie się chciało zrobić coś więcej niż klik fs klik wyloguj. Temat o rekordach czeka od prawie roku o ile się nie myle na prowadzą…
-
Skojarzenia v. 0.3
Postświatła
-
Jednak jak ktoś chce to może, obrońca dziś wyłączył urlop i chyba zapomniał ze flota nie jest chroniona. Flota pusta ale na waciki będzie. Pozdrowienia dla NC, sojuszu TEMPLARS1 z u68, znajomych i całego uTaurus. Do zaś. Dnia 30-06-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Thanos [N C] ________________________________________________ Pancernik 50.000 _________________________________________ Obrońca machek ________________________________________________ Lekki myśliwiec 29.95…
-
Jak to mawiała mama dawno temu, to teraz paciorek i spać. Jak widać działa. Pozdrowienia dla NC, TEMPLARS1 z u68, i całego uTaurus. Do zaś. Dnia 30-06-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Thanos [N C] ________________________________________________ Mały transporter 200.000 Krążownik 50.000 Pancernik 70.000 _________________________________________ Obrońca paciorek ________________________________________________ Mały transporter 12.624 Duży transporter 91.288 Lekki myśl…
-
Skojarzenia v. 0.3
Postogame
-
Skojarzenia v. 0.3
Postrdza
-
Skojarzenia v. 0.3
Poststare bmw
-
Skojarzenia v. 0.3
Postblokowisko
-
Skojarzenia v. 0.3
Postopóźnienie
-
Skojarzenia v. 0.3
Postwilczy
-
Shop
PostJeżeli to prawda, to dziwna polityka. Utrudnijmy naszym klientom korzystanie z naszego towaru. Tankowanie po 1L też byłoby denerwujące.
-
Skojarzenia v. 0.3
Postkamień
-
Shop
PostByłoby to ułatwieniem i GF mogłoby nad tym pomyśleć, wydajesz pieniądze po to by coś sobie ułatwić/ulepszyć, a nie bezsensownie klikać. To samo tyczy się dopalaczy z import/eksport gdy masz odpowiednią liczbę możesz uruchomić je w tym samym czasie na kilku planetach.