Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 81-96 z 96.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Gratulacje. Ja myślałem, że masz tylko DT i raczej grasz jako eko. Tutaj taka niespodzianka

• Może to będzie amatorskie pytanie. Skąd wiecie, że akurat Shade sprzątnął śmieci ? Skanowanie po powrocie recków? Czy się chwalił darmowymi śmieciami ?

• Poprawiono na taki kolor. Mysle ze tak by bylo spoko. Jezeli znalazly by sie kobiety mozna by bylo rozwinac opcje o pudrowy roz albo ladny fiolet

• Ja ja ja ja chce. Nick: Zwierzak Dlaczego Ty (doświadczenie w prowadzeniu podobnych tematów itd): Doświadczenie w prowadzeniu tematu 0 Jednak jestem pełen wiary, że dam sobie radę. Częstotliwość aktualizacji: Tutaj zależy. Jeżeli będzie dużo starć i szybie roszady to co tydzień. Jeżeli spokojna gra raz na 2 tygodnie. Może być częściej. Przykład kolorystyczny rekordu: Agresor [SOJUSZ] vs Obrońca[SOJUSZ] 000000 % Straty Agresora: 100.000.000.000 Straty Obrońcy: 150.000.000.000 Zysk/Strata punktowa…

• Takie trochę dziwne.... Lecieć na flotę nie patrząc w statystyki ? Jak bym popatrzył w wojsko, że wyżej jest ode mnie obrońca to bym zawracał.

• Chłop ma rozmach Moderator Neferet:Proszę o bardziej rozbudowane wypowiedzi

• Ja tam jakiś czas temu usłyszałem na privie, że pushuje bo strasznie szybko ide w punktach do góry. Jak wyliczyłem kolesiowi ile eko wyciaga umnie i jakie budowle i co idzie. TO nagle zwątpił. Niemniej jednak dyskusja jest zbędna. Co do gumy racja. Trzeba poluzować troszkę. Bo to tylko gra. Jutro nowe uni. Tak trochę dziwnie będzie ale oby lepiej.

• Eeee tam marudzenie o klikaniu. Gdybym miał opcje poklikania kilka razy to sam bym opróżnił zapasy przyspieszaczy Jedynie co boli to antymateria. Kiedyś na uni 1-6 za starych czasów nie było tego. No ale cóż takie czasy. Idąc spać o 22 Pavica nie było w układzie Później się pojawił no i bum. Nauczka na przyszłość, i nowe umiejętności z obserwacji zaowocują na mój plus.

• Jako obrońca też się wypowiem Na początku co do recyklerów. Też się zdziwiłem w braniu udziału ataku recyklerami. Nie miałem jak kalkulować ale stwierdziłem ze chodzi o straty i ładowność. Co do samego ataku. Normalna sprawa. Akcja ściąganie moona i atak na powrocie floty. Błąd amatora zamiast wysłać fs inaczej, wysłałem na pz i to w układzie. No i poszło. Kończyc z grą nie zamierzam. Szkoda tylko, że w ostatni dzień dostałem po tyłku.... Czas na delikatną odbudowę. Chociaż chyba zostanę bardzie…

• Moze juz ktos pytal moze nie. Jutro wlaczaja urlopy i jak dlugo te urlopy beda trwac ? Czy odraz ubedzie mozna sciagnac urlop i juz pykac ? No i jak z tymi lokalizacjami. Kto pierwszy kliknie tez bedzie mial planety tam gdzie mial ?

• W pewnym tajemniczym miejscu na kompletnie nagim mężczyźnie wyrosło coś brzydkiego, się rozrastającego. Przechodząca kobieta zapłakała, ponieważ mężczyzna zbezcześcił ten tajemniczy zakątek i poszedł po kokainę, jednak rankiem zorientował się, że uchylone zostały drzwi, ale zdezorientowana niebieskooka sąsiadka będąca pod stołem przełknęła ślinę, gdy nagle usłyszała głos dobiegający z kibla. Postanowiła zażyć pigułkę LSD, lecz kontrabas, bo to właśnie on wydął przeszywający stęk, przeleciał nad …

• Jaka była nagroda na Top? Sorry ze tak teraz wyskocze z pytaniem... Co do oszustw to były i będą. Ktoś wyżej napisał, że grając uczciwie i tak osądzą gracza o oszustwa...

• Wersja mobilna - problemy

zwierzak - - Błędy w grze

Jak wpisałem w google problem z teleporterem ogame. To wywaliło mi tematy sprzed 5 lat. To chyba nie jest problem terazniejszy..... Kiedys grając na uni 1 i 6 nie miałem z tym rpoblemu bo nie mialem telefonu. Teraz swiat idzie do przodu i ogame tez powinno. A nie sorry idzie w sprawie kupowanai dodatkow za antymaterie..... Bo reszta została taka sama....

Sorry ale nie bądzmy śmieszni. Wersja mobilna nie jest wspierana? To jakiś żart. Kombinowanie z nakładkami i innymi pierdołami żeby żyło. Nawet jak dam w wersje normalna czyli desktopową dalej nie działa teleport. Android jest nowy. Po zainstalowaniu dodatku do FF poszlo. Bez dodatku nie pykło. NIe zmienia to faktu że jednak jest to słaby wizerunek od programistów w sprawie wsparcia....

Tzn zle napisalem. Bledu zadnego nie wywala. Wybieram flote ktora chce przeteleportowac na inna planete. Klikam na wybieranie planet i okienko teleportera znika. Na 5 przegladarkach patrzylem w telefonie i wszystkie to samo maja.

To jak mogę zgłosić problem. Tylko nie odnośnie lobby. Uzywając telefonu teleport nie działą na wersji mobilnej alni normalnej na komutrce z systemem android i Windowsmobile.... To dość trudny temat. Kiedys widziałem ze temat był ruszany ale chyba po pewnym czasie olali to. Moderator kruszynka:Post przeniesiony do odpowiedniego wątku