Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 96.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
No i w końcu coś fajnego sie trafilo.
-
Jako baaardzo stary gracz z uni 1 i 6 powiem tylo jedno, no może dwa słowa od siebie. Może pusze pojawiają się dlatego, bo niektórzy robią to tak umiejętnie, aż są nie wykrywalni? Do tego nagłą zmiana regulaminu, bo kasa się nie będzie zgadzać po weekendowych żniwach? Prawo nie działą wstecz z tego co wiem i to też jest naginanie regulaminu. Do tego nagięcie regulaminu to nie jego złamanie WIadomo zawsze można przegiąć, aż pęknie. Tylko wszystko pękło juz po czasie który był teoretycznie dozwolo…
-
Cytat od Krwawy Tapicer: „konto było do oddania już jakiś czas, urlop był wbity, szybka zmiana nicka, 2 dni bez urlopu i proszę od razu złomu - jak nic znowu się spushowałeś i to jeszcze z takim zyskiem - wstydu normalnie nie masz - pierdzistołki dostaną zawału gratulacje Sco lekki przestój przełamany, nie zwalniaj teraz tempa pushowania się ” Ja nie wiem Krwawy kto Tobie takie myśli podsuwa, ale to chyba złe oblicze. Jareczek unas w sojuszu jest od dawna. Dodatkowo nie było konto do oddania ani…
-
Cyferek co nie miara, statków co nie miara. Gratulować matematycznego podejścia do sprawy. Oby więcej takich starc na graczach. Jak widzę to topowi gracze umieją grac tak jak powinni.
-
No w końcu coś fajnego do pooglądania. Gratulacje żółtkom
-
Cytat od Miikuu: „Gratki atakierzy, ładnie wyszło, przetapiajcie na nowe zabawki, kopalnie, badania czy coś. Cytat od zwierzak: „Od sojusznika i zarówno obrońcy dowiedziałem się, że rakietowanie szło pełną parą bo obrony było zdecydowanie więcej. Gdyby nie fs źle zrobiony nawet by nie ruszali tego. Więc takie połowiczne rozbunkrowanie bo rakiety to rakiety Opowiadanie spoko. Obrończy SzO i jeszcze wróci ” Wiesz, fs źle zrobiony to akurat chyba optymistyczna wizja. Mi się wydaje, że wiara w bunki…
-
Od sojusznika i zarówno obrońcy dowiedziałem się, że rakietowanie szło pełną parą bo obrony było zdecydowanie więcej. Gdyby nie fs źle zrobiony nawet by nie ruszali tego. Więc takie połowiczne rozbunkrowanie bo rakiety to rakiety Opowiadanie spoko. Obrończy SzO i jeszcze wróci
-
W pewnym tajemniczym miejscu na kompletnie nagim mężczyźnie wyrosło coś brzydkiego, się rozrastającego. Przechodząca kobieta zapłakała, ponieważ mężczyzna zbezcześcił ten tajemniczy zakątek i poszedł po kokainę, jednak rankiem zorientował się, że uchylone zostały drzwi, ale zdezorientowana niebieskooka sąsiadka będąca pod stołem przełknęła ślinę, gdy nagle usłyszała głos dobiegający z kibla. Postanowiła zażyć pigułkę LSD, lecz kontrabas, bo to właśnie on wydął przeszywający stęk, przeleciał nad …