Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 96.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Dziękuję za pozdrowienia, lecz to zaszczyt patrzeć jak matematyczne myślenie z precyzją działania robią taka rozpierduchę na uni. Gratulacje dla Pavciosza. Bo w końcu to był spontaniczny atak. Obrońcy Szo.
-
Ładowność sond
PostCytat od Starrk: „@zwierzak a i można by było na te 2kk ss zapolować ” Mozna i nawet raz juz zostalem upolowany Tak samo jak z flota. Cytat od Mirmir: „Cytat od zwierzak: „Szkoda, że kłuci się kilka osób między sobą a nikt inny się nie wypowie. Powiem tak farmienie sondami nie przeszkadza niektorym wiec dlaczego ma byc nie wprowadzona ? Weżcie tez pod uwagę, że mając 2 kk sond wrazie jakiejś szybiej akcji transport trwa 3 minuty nie 40 ” a niektórym przeszkadza,dlaczego więc ma być wprowadzone ”…
-
Ładowność sond
PostSzkoda, że kłuci się kilka osób między sobą a nikt inny się nie wypowie. Powiem tak farmienie sondami nie przeszkadza niektorym wiec dlaczego ma byc nie wprowadzona ? Weżcie tez pod uwagę, że mając 2 kk sond wrazie jakiejś szybiej akcji transport trwa 3 minuty nie 40
-
Ładowność sond
PostGodzina starczy na dobre wyfarmienie.
-
Ładowność sond
PostNa urielu tez nie bylo. Dopiero na xanthus dodali. I jakos nie ma wielu farmerow sondowych. Moze to i dobrze. Wiecej dla mnie bedzie
-
Ładowność sond
PostWidze ze tutaj kazdy przekonany do staroswieckiego farmienia MT. Po 1,5 h jak sojusz daje cynk to mozesz juz fsa robic z tymi biednymi mtekami ktore nie beda mialy co zbierac. Do tego powiedz ile mtekow wraca pustych jak sonda wyssa szybciej Twoj cel ?
-
Ładowność sond
PostCytat od Truck driver: „Cytat od zwierzak: „To teraz cos od siebie. Jadąc sondami skanuje się po 20-40 ukladow i odrazu farmisz. Mając 20 slotow i najblizsza odleglosc to w ciagu 20 minut jestes w stanie juz zaczac farmic. Oczywiscie licze tutaj o ukladach w ktorych idlakow/farm jest duzo. Bo jak masz uklady po 2/3 planety to czasu bedzie malo do skanowania i w ciagu 20 wyfarmisz juz te 20-30 ukladow. Przy dobrych lotach udalo mi sie kiedys uzbierac 170 kk surowcow w godzine(w weekend raczej nie…
-
Ładowność sond
PostJak skanujesz 1,5 h to polowa tych idlakow juz jest pusta Ja nawet jak widze minutki to i takskanuje i odrazu do boju bo ktos moze podebrac. Umnie w sojuszu jest gracz co ma planety w jednym ukladzie no chyba w 2 ukladach obok siebie. Jednak cala galaktyke obleci sondami i codziennie ma po 500-600 kk urobku. Ja mam np 2 planety na galaktyce niekiedy 3. Skanuje z jednej po 100 ukladow pozniej szybki transport i oranie dalej.
-
Ładowność sond
PostCytat od Truck driver: „Cytat od Rentek: „Jak @buleon wam probuje napisac farmienie ssami polega na systematyce farmienie mt na puszczaniu na pale. ” Gdybym puszczal mt na pale to bym wyciagal te zyski rzedu 300kk jak pisalem wczesniej? Nie. Przy farmieniu mt-kami trzeba przysiasc i pilnowac tak jak sondami i skanowac co 1-1,5h by nie poleciec na przefarmionego juz idlaka bez zysku marnujac tym samym czas i sloty. Kiedy latam tak od rana do wieczora to skanow na idlaki wykonuje cos kolo 2-3k. I …
-
Ładowność sond
PostAle bez sensu gadanie. Czy sondy czy mt i tak musisz zrobic fsa. Przeciez fsa nie robi sie wtedy kiedy jest sie przy kompie bo kliknac zawsze mozna i zoabczyc co sie dzieje. To co to za gadanie ze atakowanie sondami jest czasochlonne, bo czekanie na fsa. Nawet jak czekam to raczej tak sie go ustawia aby flote miec pod reka a nie czekac 2 godziny. Z punktu widzenia ekowca to famienie sondami jest fajne. Bo z wydobycia mam 120kk 50kk 25 kk. Z atakowania sond na ktore przeznaczam max 2 godziny a ni…
-
Dziękuję za pozdrowienie. Lecz całą robotę zrobili tutaj minionkowi pitagorejczycy Algorytmów co nie miara. Jest od kogo się uczyć przy takich akcjach. Obrońcy Szo. Atakiery przetapiać na samoloty