Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 161-180 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• 1) GF nie podało takich informacji, a swoją drogą nie są znowu tak istotne, bo jutro o 14 dowiesz się, jakie są nagrody dla wszystkich tierów 2) Jedna nagroda z każdego tieru (posiadanie aktywnego sztabu umożliwia odebranie innych gratisowych nagród) 3) Chciałem strolować... Ale... Na stale.

• @Hahohe ale info jest: zdobywasz te poziomy po kolei, a trytytki to po prostu punkty XP potrzebne na osiągnięcie poziomu. @edes na testowym było 800-900 trytytków do osiągnięcia na dzień z wylosowanych zadań (20% więcej przy aktywnym sztabie), czyli masz 12,5k trytytków potrzebnych do ukończenia eventu i 14 dni na zdobycie tychże

• OKA: Dzień 1

Starrk - - Pytania

03.10.2002

• nie ma co się rozpisywać to oddaje powagę całej sytuacji youtube.com/watch?v=-KCtmDe3AQM&ab_channel=FunnyRDGMovies Oczywiście, że Ash musiał być gwiazdą najjaśniej świecącą tuż po fuzji, więc jakżeby inaczej przygotowywać się do kolejnej fuzji bez naszego celebryty? cyt.ang.wiki.: "W 1995 (...) pancernik został (...) uznany za stanowego małego ssaka Teksasu, gdzie jest uważany za szkodnika i często widywany jest martwy na poboczach dróg." Gratulacje wytępienia tych szkodników! Co prawda jeszcze …

• @sheaker zapewne ten sam, który Battlecruiser przetłumaczył na "Pancernik"

• @asherl Najlepszy gracz Libra 2020 orzekł, że jest to konto zaprzyjaznione Asha, więc takowym jest nawet jeśli nie jest. No co tu się dziwić, coraz bliżej fuzja to i coraz częściej będą się pojawiać takie pełne DT lub ludzie "zapominający" o wrzuceniu urlopu

• ja proponuję przetłumaczyć Tryt na Cebuliony (chociaż może bardziej by to pasowało na AM...)

• @Hahohe a konkretniej ten "teir" to kolejne nagrody do odebrania po uzyskaniu odpowiedniej ilości Trytu. Wciąż jednak nie wiemy, jakie nagrody niemiaszki będą dawali na normalnych serwerach

• ehehehe, nie odsyła dexu? Kupiłaś DT to i masz pz, ale wystawiać to jeszcze na forum to szczyt. Ale jaki założyciel taki sojusz. Żegnam ozięble winterki pusherki

• Wersja 7.x - dyskusja

Starrk - - Porozmawiajmy o OGame

Oj dzieci drogie, statek nie musiałby być związany z resztą floty. Dywagacja ackry chyba lepiej odpowiada temu co mam na myśli. Do tego zaraz fuzja i itemy do przenosin, więc moje gsy czy Twoje pełzacze i tak by nie znaczyły nic dla ruska, nowej topki DE czy chociażby naszego Tucana.

• Wersja 7.x - dyskusja

Spójrzmy z szerszej perspektywy. Spawacz musi harować na te 8k miesięcznie, ale patologia dostanie socjalne mieszkanie, dodatki i pięćset plus siedząc na dupie. Patrząc z szerszej perspektywy: z czego ten biedny podatnik ma się cieszyć? Ja Ci powiem, z czego ja bym się cieszył: gdyby wprowadzili do gry statek i mechanikę oblężenia z opcjami czasowymi dostępnymi dla ekspedycji/zatrzymaj. Po osiągnięciu jakiegośtam czasu oblężenia przejęlibyśmy cudzą planetę. Po przejęciu wszystkich przegrany ma s…

• Wersja 7.x - dyskusja

ale jak to samokrytyczna? Powszechnie wiadomo, że nie potrafię w tę grę, a punkty mam tylko z multi i pushy. Burak jabłkiem nie zostanie

• @un_rest brzmi tak głupio jak 500+, czemu Ty masz coś dostać za darmo, a kto inny nie? Dej mnie bo mnie siem należy? Zara będzie, że to Wałęsa tam stał nad tym programistą w GF "I ja mu wtedy mówię: dej temu co nie ma, a temu burakowi top 1 to nic nie dawaj"

• Budynki eko na księżycu

Starrk - - Gra

@cokolwiek ymm, działa, sam już korzystałem Problem polega na tym, że przy normalnym lataniu po graczach ciężko zrobić zysk tracąc przy tym 5% wysłanej floty

• @powyginany drucik nie jestem specem - widzę jedynie co najnowsza topka ma zbudowane: sam metal i magazyny dla met/kris/dei @buleon ja właśnie mam na myśli 52 poziom na 14-16 planetach. Top1 na nowym uni ma 12kkk pkt...

• @Void metal tak wysoko pewnie na każdej planecie - brzmi jak standardowe konto topki na najświeższym uni gdzie chyba na orgu (?) typ ma ponad 11kkk pkt już - a ten metal to po to, żeby za 60k anty kupić dobowe wydobycie metalu i przemielić po 3:2:1

• @Hahohe osobiście uważam, że nagrody na uni testowym mają jedynie zachęcić do testowania. GF jest na tyle głupie, żeby rozdawać za darmo kolejne poziomy badań i budynków, ale nie uwierzę w rozdawanie waluty premium, sztabu i żetonów klas za friko @CzarnyPan S&D i limit nagród to polskie wymysły. GF nie ma z tym za dużo wspólnego

• @buleon ale @edes miał na myśli gamonia @ale cios antynazista Szczerze to wszystko zależy od częstotliwości tych eventów w grze. Raz do roku? Ok, nietrafiona inwestycja. Co miesiąc? Przetopić konto na jedną kopalnię mety na pozycji 8 i odcinać kupony z kolejnych eventów

• Budynki eko na księżycu

Starrk - - Gra

a w jakim celu dok na księżycu, skoro dok na planecie liczy się i dla planety i dla księżyca właśnie?

• to kiedy pierwszy taki event w grze? Bo bym z chęcią konto przetopił na jedną kopalnię mety lvl 56, żeby z eventu odebrać lvl 58 xD