Wyniki wyszukiwania 161-180 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
1) GF nie podało takich informacji, a swoją drogą nie są znowu tak istotne, bo jutro o 14 dowiesz się, jakie są nagrody dla wszystkich tierów 2) Jedna nagroda z każdego tieru (posiadanie aktywnego sztabu umożliwia odebranie innych gratisowych nagród) 3) Chciałem strolować... Ale... Na stale.
@Hahohe ale info jest: zdobywasz te poziomy po kolei, a trytytki to po prostu punkty XP potrzebne na osiągnięcie poziomu. @edes na testowym było 800-900 trytytków do osiągnięcia na dzień z wylosowanych zadań (20% więcej przy aktywnym sztabie), czyli masz 12,5k trytytków potrzebnych do ukończenia eventu i 14 dni na zdobycie tychże
nie ma co się rozpisywać to oddaje powagę całej sytuacji youtube.com/watch?v=-KCtmDe3AQM&ab_channel=FunnyRDGMovies Oczywiście, że Ash musiał być gwiazdą najjaśniej świecącą tuż po fuzji, więc jakżeby inaczej przygotowywać się do kolejnej fuzji bez naszego celebryty? cyt.ang.wiki.: "W 1995 (...) pancernik został (...) uznany za stanowego małego ssaka Teksasu, gdzie jest uważany za szkodnika i często widywany jest martwy na poboczach dróg." Gratulacje wytępienia tych szkodników! Co prawda jeszcze …
@asherl Najlepszy gracz Libra 2020 orzekł, że jest to konto zaprzyjaznione Asha, więc takowym jest nawet jeśli nie jest. No co tu się dziwić, coraz bliżej fuzja to i coraz częściej będą się pojawiać takie pełne DT lub ludzie "zapominający" o wrzuceniu urlopu
@Hahohe a konkretniej ten "teir" to kolejne nagrody do odebrania po uzyskaniu odpowiedniej ilości Trytu. Wciąż jednak nie wiemy, jakie nagrody niemiaszki będą dawali na normalnych serwerach
ehehehe, nie odsyła dexu? Kupiłaś DT to i masz pz, ale wystawiać to jeszcze na forum to szczyt. Ale jaki założyciel taki sojusz. Żegnam ozięble winterki pusherki
Oj dzieci drogie, statek nie musiałby być związany z resztą floty. Dywagacja ackry chyba lepiej odpowiada temu co mam na myśli. Do tego zaraz fuzja i itemy do przenosin, więc moje gsy czy Twoje pełzacze i tak by nie znaczyły nic dla ruska, nowej topki DE czy chociażby naszego Tucana.
Spójrzmy z szerszej perspektywy. Spawacz musi harować na te 8k miesięcznie, ale patologia dostanie socjalne mieszkanie, dodatki i pięćset plus siedząc na dupie. Patrząc z szerszej perspektywy: z czego ten biedny podatnik ma się cieszyć? Ja Ci powiem, z czego ja bym się cieszył: gdyby wprowadzili do gry statek i mechanikę oblężenia z opcjami czasowymi dostępnymi dla ekspedycji/zatrzymaj. Po osiągnięciu jakiegośtam czasu oblężenia przejęlibyśmy cudzą planetę. Po przejęciu wszystkich przegrany ma s…
@un_rest brzmi tak głupio jak 500+, czemu Ty masz coś dostać za darmo, a kto inny nie? Dej mnie bo mnie siem należy? Zara będzie, że to Wałęsa tam stał nad tym programistą w GF "I ja mu wtedy mówię: dej temu co nie ma, a temu burakowi top 1 to nic nie dawaj"
@cokolwiek ymm, działa, sam już korzystałem Problem polega na tym, że przy normalnym lataniu po graczach ciężko zrobić zysk tracąc przy tym 5% wysłanej floty
@powyginany drucik nie jestem specem - widzę jedynie co najnowsza topka ma zbudowane: sam metal i magazyny dla met/kris/dei @buleon ja właśnie mam na myśli 52 poziom na 14-16 planetach. Top1 na nowym uni ma 12kkk pkt...
@Void metal tak wysoko pewnie na każdej planecie - brzmi jak standardowe konto topki na najświeższym uni gdzie chyba na orgu (?) typ ma ponad 11kkk pkt już - a ten metal to po to, żeby za 60k anty kupić dobowe wydobycie metalu i przemielić po 3:2:1
@Hahohe osobiście uważam, że nagrody na uni testowym mają jedynie zachęcić do testowania. GF jest na tyle głupie, żeby rozdawać za darmo kolejne poziomy badań i budynków, ale nie uwierzę w rozdawanie waluty premium, sztabu i żetonów klas za friko @CzarnyPan S&D i limit nagród to polskie wymysły. GF nie ma z tym za dużo wspólnego
@buleon ale @edes miał na myśli gamonia @ale cios antynazista Szczerze to wszystko zależy od częstotliwości tych eventów w grze. Raz do roku? Ok, nietrafiona inwestycja. Co miesiąc? Przetopić konto na jedną kopalnię mety na pozycji 8 i odcinać kupony z kolejnych eventów