Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 901-920 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• @FILU czepiam się nieumiejętności posługiwania się ojczystym językiem: bynajmniej to nie to samo co przynajmniej, co twojej wypowiedzi nadaje sens przeciwny do zamierzonego. Nie, nie obejrzałem ani jednego filmiku z udziałem OGame ani też nie oglądam streamów. Oglądanie jak ktoś inny gra uważam za głupie - czy to w gry komputerowe, czy to w piłkę nożną. W OGame osiągnąłem nieco więcej niż ty Jeżeli ktoś tu cokolwiek "hejtował", to bynajmniej byłem to ja. Zatem ponowię: jak wyobrażasz sobie strea…

• Po co korzystać z vlogerów, którzy nie mają nawet 100 tysięcy wyświetleń? No i bardzo mnie ciekawi streamowanie OGame: - Moi kochani, właśnie nastała ta chwila. Teraz, już. W tym momencie. Wrzucam do budowy Ekstraktor Deuteru na poziomie 41. Do zobaczenia za 18 dni! Albo: - Popatrzcie, co znalazłem na skanie! Chyba go zaraz rozwalę! Za 32 minuty... Nie kpij sobie. Gry przeglądarkowe to przeszłość i jakąkolwiek inwestycja w tę branżę to strata pieniędzy

• Super. Temat będzie tak samo martwy jak ten z wymianą prób moonowych. Opisany przez Ciebie proceder z udziałem multi działał parę lat temu. Obecnie podstawą do bana za multi są również podobne logi mimo różnicy IP, zatem... Nie ma już takiej sytuacji jak w opisanym przez Ciebie przykładzie. Problem oczywiście dalej istnieje, ale... Czy to problem? Raczej strategia. Masz znajomych, masz obopulne korzyści. Twoja propozycja nie jest niczym nowym. Główne konto mam na Librze i tam skupuję dex od dwóc…

• Wersja mobilna - problemy

Starrk - - Błędy w grze

Ale Avi nie mówi o aplikacji mobilnej a o widoku mobilnym, który możesz włączyć w ustawieniach. Sprawa prosta - jak włączysz widok mobilny, to masz go potem też na kompie. A jak na kompie wyłączysz, to na telefonie następnym razem znowu musisz załączyć. Zapisują ustawienia konta, a nie ustawienia ip

• [ciach] @BlackLatteCoffee sam na starym koncie miałem lvl 5 Grawitonów. Nie jest to jakiś specjalny wyczyn, a robiłem to ze względu na durne GF, które przecież zapowiedziało rychły bonus dla wyższych poziomów Grawitonów. Pewnie niektórzy jeszcze pamiętają międzynarodowy konkurs na użycie Grawitonów Moderator kruszynka:Usunięto wypowiedź odnoszącą się do skasowanego posta

• Jeżeli był to jego cel główny, to tak - uważam to za zajmowanie się głupotami. To jest gra strategiczna. Serio byś się spytał o cel grania w szachy?

• @BlackLatteCoffee Celem OGame jest mnożenie cyferek. Gdybyś czytał uważnie, to nie prosiłbyś mnie o to, żebym się powtórzył Swoimi wypowiedziami próbujesz przerobić tę grę w jakiś trywialny twór pozbawiony celu WG Twojej logiki, kolonizatorzy Ameryki nie powinni bić się o to, kto będzie miał większe wpływy na nowym lądzie, a każdy powinien się zacząć jakimiś głupotami, które im dadzą frajdę - a to zbieranie kamyków, a to postawienie największego klocka w wychodku... Bo przecież otworzenie nowego…

• Wiesz, ogame to gra matematyczna, więc z założenia chodzi w niej o to, żeby jak najszybciej mnożyć cyferki. @ciap nikomu nie narzuca stylu grania, a tylko wskazuje na to, co jest najbardziej opłacalne, czyli wg czego będziesz najlepiej wypełniał zadanie wyznaczone przez grę. Ona sama nie zawsze idzie w stronę opłacalności - postawiła 15tą planetę z własnego kaprysu mimo nieopłacalności tego przedsięwzięcia na tym etapie, na którym była. Oczywiście, że biegi na 100 metrów możesz ukończyć robiąc s…

• To wszystko zależy od danego uniwersum. Na Librze @Truck driver z taką obroną byłby farmą, bo uni jest zdominowane i GSy latają, gdzie chcą. Na uni, gdzie tych GSów nie ma, lub gdzie jest jakaś w miarę wyrównana konkurencja, taka obrona powinna dać sobie radę spokojnie, bo nikt nie poderwie GSów dla paru kk zysku przy możliwości wyłapania kontry od przeciwnika. Najlepszy skład obrony to cdl+plazmy. Opcjonalnie ldl+plazmy. Każda inna jednostka to zmarnowane surowce. Do tego jak masz problem, bo k…

• Jak się boicie niszczenia to zdominujcie uniwersum i FSujcie okazjonalnie, gdy partyzanci mogą zejść. Oszczędność rzędu 3-4 nocy na tydzień

• a ES mam najwyżej chyba na 22lvl na planecie, na której mam za dużo wolnych pól

• Statek Expedycyjny

Starrk - - Gra

1. x to szukaj na lekcjach matematyki. Tutaj mamy ks 2. co to mały myśliwiec? 3. bitwa na naszej planecie? Rozumiem, że jak już nieco podciągniesz umiejętności polonistyczne, to na wolontariusza zgłosisz się do kodowania odpowiedniego skryptu, tak? 4. generalnie to nie wyjaśniłeś nawet po co miałaby być nowa jednostka

• Jest też inna wersja z cyferkami na obrazku a nie zamiast niego. @Razley23 jako że jestem na telefonie, to powiem Ci: zrób to sam! W ustawieniach AntiGame się pobaw i dostosuj wszystko jak chcesz (ja np nie mogę nigdy zdzierżyć panelu bocznego lub tabelki szpiegowskiej). Po lewej stronie, tam gdzie masz menu z zakładkami, znajdziesz też zakładkę AntiGame. Tam masz ustawienia wtyczki

• @Razley23 mając wtyczkę AntiGame wejdź w zakładkę Surowce i gdy wybierzesz poszczególne kopalnie to pod ich obrazkami pokaże Ci się czas, jaki potrzeba, aby dany budynek się zwrócił.

• Konta kasują się po 34 dniach. Jeżeli jest tam zakupiona antymateria, to konto się nie skasuje, bo tak stanowi regulamin zakupu, zatem nawet i 101 dnia mam prawo się zalogować na swoim koncie. Wasza propozycja nie przejdzie ze względu na prawo niemieckie stanowiące o wirtualnych dobrach nabytych za prawdziwe pieniądze. Jeśli zakupię antymaterię, to "odebrać" mi ją może tylko i wyłącznie złamanie regulaminu - ban. Gdyby Gameforge miało mi mieszać na koncie i bez mojego pozwolenia lub wiedzy ściąg…

• @Pinkie Pie temat był walkowany dużo razy i zawsze kończy się na jednym - konto na urlopie jest dalej moje i nikt inny nie ma prawa mieszać się do tego konta i zarządzać jego losami

• Gdyby można było przenosić planety z :8 na :15 to @ciap by się śmiała z moich słonecznych lvl 39 albo coś takiego @Dobrygracz pokazany plan rozbudowy 15tki zakłada albo standardową prędkość Eko albo zwózkę dwa razy dziennie, bo inaczej czarno widzę magazyny 12/10/10

• Z linkiem to Cię nie poratuję, bo na telefonie siedzę Eko w pigułce: Opcja uwzględniająca Antymaterię: Kolonizujesz same duże 3jki, rozbudowujesz terraformer do jakichś normalnych poziomów i relokujesz na pozycję :15 Opcja bez AM: kolonizujesz same duże 12tki. Kolejność stawiania budynków, technologii plazmowej i astrofizyki robisz wg tego, co Ci podpowiada wtyczka AntiGame lub/i InfoCompte3. Różnica wydobycia deuteru między :12 a :15 to plus minus 40%, a do tego możesz wciąż wysoko podciągnąć t…

• URLOPY

Starrk - - Gra

@cudaczek74 ale ty rozumiesz, że im większy procent rocznego czasu jest poświęcony na grę, tym większym przegrywem życiowym jesteś? 15% roku w grze to 1314 godzin. Jeżeli ktoś tyle poświęca czasu na grę, to już jest przegrywem, a ty wymagasz, żeby siedział jeszcze więcej Tak dla ścisłości - urlopu nie wziąłem ani razu, ale nie mam zamiaru zabraniać innym, bo często ufs to jedyne wyjście, żeby na uni istniała jakąkolwiek opozycja. Bez takiego ufs na moim uni nie byłoby partyzantów, bo zwyczajnie …

• Dlatego zamiast ożywiać pacjenta w stanie agonalnym, lepiej go po prostu dobić - wyjdzie na dobre wszystkim