Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
@El Baaboollo oj babu, oj babu - głupiś. W Winter mamy team więc nawet kryć się ne muszę, tylko całe Starrk_1 [Winter] & Starrk_2 [Winter] & Starrk_3 [Winter] & Starrk_4 [Winter] & Starrk_5 [Winter] & Starrk_6 [Winter] na jednym lobby ogarniam. Tylko jeden mejl i jedno hasło, po co komplikować sobe życie? Na .en otwierają takie uni, żeby każdy tak mógł grać, a nie tylko wybrańcy naszego pokroju ze znajomościami. Mi tu dobrze, 321 co tydzień ukradkiem dopisuje mi dużą bańkę dexu do konta, więc na…
-
A co to się stało
Post@Muniekk ale Team nie odpowiada przed graczami, więc o ile nie jesteś osobą decyzyjną z ramienia GF to nie posiadasz uprawnień do uzyskania takich informacji
-
A co to się stało
Post@TakiOwaki Bugusing/Niedozwolone oprogramowanie (I) - 14d Bugusing/Niedozwolone oprogramowanie (II) - perm Jak widać Virgo nawet 14d nie dostało
-
Cmentarz
Starrk - - Błędy w grze
Postno ale co oni mają wiedzieć, skoro to sprawa stricte programistyczna/techniczna i nie ma związku z polskim teamem?
-
AmstelL [WINTER] vs. Avinashi [WarriorS] ~ 21 697.91% Tankowanie na BP
Starrk - - Starcia Libra
PostNo ładne przepychanki. Raz na wozie raz pod wozem Albo... Kto się czubi ten się lubi. AmstelL nieładnie tak mężatkę z ławki przed Tobą ciągać za włosy xD
-
Cytat od umpa: „a ile anty za skrócenie chcą :D? ” "normalnie" 108k za jedno skrócenie
-
@Graziu90 gdyby tylko tydzień... to bym czekał cierpliwie Ba, nawet byłbym skłonny miesiąc poczekać. Ale obecnie mam czasy oczekiwania... Energetyczna: 224 dni Plazma: 213 dni Spalina: 224 dni Impuls: 106 dni Nn: 133 dni Astro: 1.480 dni... Bojowa: 36 dni Ochronna: 227 dni Pancerz: 4.539 dni
-
skraca o 1/łączny poziom LB 13 skraca czas badań o 1/13
-
aż sobie tak myślę, że zacznę GSami latać nie po surowce a po punkty honoru, żeby nimi podbijać te licytacje i patrzeć jak inni trwonią surowce